Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Nedir Bu?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nedir Bu?

merhaba arkadaşlar bundan bir kac ay önceden beridir meditasyon yapıorum ve icime enrji doldugunu hissedebiliorumsormka istedigim su bir süredir psi-wheel ile ilgilenmistimama su an cok ilginc bir sey sormak istiyorum bizim evde oyuncak bir papagan var hani bu duvara monte edilip biraz uzun ipin ucunda durur pillidir on tusuna basınca dairesel hareket yapar iste o oyuncagı istedigim yönde cevirebiliorum bir gün iant ettim bakim olcakmı die bir baktım istedigim yöne dönüor simdi diyeceksinizki rügardır hayır arkdaşlar istedigim kez istedigim yönde cevirebiliorum hatta rüzgar eserken bile tersine cevirebiliorum ama sormak sitedigim su ben bunu yaparken neden psi-wheeli tam anlamıyla yapamıorum?

simdiiden tesekküler

goodlife352

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com