Rüyalarım Artık Beni Korkutuyor. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyalarım Artık Beni Korkutuyor.Uzun zamandır Spatyom'u takip ediyorum Geçenlerde yeni üyelik aldım diğer hesabımı açamayınca Tanıdığım kişileri eklemiştim, arkadaşlar falan tanımadıklarımda vardı Asıl kısma gelmek istiyorum Sonra bikaç gün sonra rüyamda bir abi gördüm daha önce hiç görmediğim biriydi Arabayla gezdik konuştuk baya rüyamda dertleştik Yüzü çok iyi aklımda kalmıştı Bir kaç gün sonra sohbette biri yazdı Başta farkedemedim Sonra profile baktığımda geçen gece rüyamda gördüğüm abi olduğunu farkettim, acayip şaşırmıştım Şok oldum hatta Çünkü daha önce o abinin profiline hiç bakmamıştım, siması aklımda kaldı desem oda olamazdı Bir başka olay daha oldu geçen gece rüyamda uzun zamandır görüşmediğim hatta konuşmadığım bir arkadaşımı gördüm 3 kez uyudum uyandım 3 kez rüya gördüm ve diğeri bir öncekinin devamı niteliğindeydi dizi gibiydi Sonra o rüyadan sonra dün o kişi mesaj attı Çok şaşırdım Bunlar tesadüf olabilir diyecem ancak sürekli böyle şeyler oluyor Kötü rüya gördüğümde artık endişelenerek uyanıyorum Rüyalarımdan artık korkar oldum Sizlerle de paylaşmak istedim :/ |
|
|
|