Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
korkutuyor, rüyalarım

Rüyalarım Artık Beni Korkutuyor.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rüyalarım Artık Beni Korkutuyor.




Uzun zamandır Spatyom'u takip ediyorumGeçenlerde yeni üyelik aldım diğer hesabımı açamayıncaTanıdığım kişileri eklemiştim, arkadaşlar falan tanımadıklarımda vardıAsıl kısma gelmek istiyorumSonra bikaç gün sonra rüyamda bir abi gördüm daha önce hiç görmediğim biriydiArabayla gezdik konuştuk baya rüyamda dertleştikYüzü çok iyi aklımda kalmıştıBir kaç gün sonra sohbette biri yazdıBaşta farkedemedimSonra profile baktığımda geçen gece rüyamda gördüğüm abi olduğunu farkettim, acayip şaşırmıştımŞok oldum hattaÇünkü daha önce o abinin profiline hiç bakmamıştım, siması aklımda kaldı desem oda olamazdıBir başka olay daha oldu geçen gece rüyamda uzun zamandır görüşmediğim hatta konuşmadığım bir arkadaşımı gördüm3 kez uyudum uyandım 3 kez rüya gördüm ve diğeri bir öncekinin devamı niteliğindeydi dizi gibiydiSonra o rüyadan sonra dün o kişi mesaj attıÇok şaşırdımBunlar tesadüf olabilir diyecem ancak sürekli böyle şeyler oluyorKötü rüya gördüğümde artık endişelenerek uyanıyorumRüyalarımdan artık korkar oldumSizlerle de paylaşmak istedim :/

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.