Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gerçek, rüyalarım

Rüyalarım Gerçek

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rüyalarım Gerçek




Arkadaşlar çok lüzum olmadıkça başlık açmıyorum fakat bu gerçekten merak ettiğim bir şey Benim rüyalarım çok gerçekçi aşırı derecede Hani bazı rüyalar olur birden başka bir yere geçersiniz O an anlamsız gelmez anlamazsınız fakat sabah uyandığınızda gülüp geçersiniz Ama benimkiler çok farklı mesela geçen gün rüyada kötü niyetli bir kaç insan silahla beni kovalıyordu tabi olayın önceside var diyorum ya tam gerçek gibi Koşuyorlar peşimden bende kaçıyorum en son bir inşaata girdim çatışıyoruz Mermim bitti gerdim bir köşeye doldurdum mermiyi tekrar çatışıyorum vs vs Daha sonra uyandım dünkü rüyamda bir adam anneme laf atıyordu adamla kavga ediyordum Vurduğumu hissediyorum onun bana vurduğunu falan İşte böyle böyle gerçekleşiyor rüyalar aklımı kurcaladı bende sormak istedim Acaba bende mi bir problem var yoksa herkesin sık sık başına gelen bir şey mi?

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.