Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünya, dışından, gelebilecek, saldırı

Dünya Dışından Gelebilecek Bir Saldırı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünya Dışından Gelebilecek Bir Saldırı

Bu rüyaları göreli biraz zaman geçti, belki bir anlam taşımıyor da olabilirler ama anlatmak isterim

- Rüyanın ilk sahneleri biraz kopuk geldiRüyada gece vakti Önce uçmakta olan bir uzay aracına bir kaç kez roket atılıyor Sonra araç karanlık vadiye düşüyor ( Ben bu olayı daha yukarıda olan tepeden izliyorum, mekan gerçek sanırım Nazilliye dağdan bakıyor gibiydim) Yanımda bir kişi daha var kim olduğunu hatırlamıyorum Sonra şehirden o bölgeye ateş açılıyor Ve 2 tane tank geliyor Enkaza yaklaşıyorlar Ben de elimdeki tüfekle biraz ateş ediyorum oraya Daha sonra tanklar sırayla patlıyor, şehirden gelen ateş kesiliyor ve ben de yanımdaki kişi ile birlikte kaçıyorum( Mekan gerçek)

- Bu sefer şehirdeyiz, her taraf yanıyor Tam hatırlayamıyorum Yanımdakilerle kaçmaya çalışıyoruz heralde Sokaklarda varlıklar görüyoruz çok bulanık Ama o sırada bize birşey olmuyordu

Bu rüyalardan sonra araştırma yaparken, Kuran'da bahsedilen yecüc ve mecüc adlı varlıklara rastladım Ve bir çok yorum okudum Hepsinde de Dünya Dışındaki varlıkların saldırısından bahsediyordu Belki de önceden hissetmişimdir diye geçiridm içimden Ve genelde rüyaların bir anlam taşıdığına inanmışımdır Ondan paylaşıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com