Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyerdeydim, müthiş, rüyamda

Rüyamda Müthiş Biyerdeydim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamda Müthiş Biyerdeydim

Merhaba arkadaşlar; genelde rüyalarımı paylaşmam ama ne anlama geldiğini merak ettim açıkcası Rüyamda ilk olarak dersanedeydimAşırı derecede fırtına ve yağmur vardıSonra kız arkadaşımı arıyordum ancak ulaşamıyordumOradan biri saat 5-5 buçuk civarında kız arkadaşımı başka bir erkekle gördüğünü söylüyorBunun üzerine bir şekilde ulaşıp gerçekleri öğreniyorumSonra diğer eski sınıf arkadaşlarımla biryere gitme kararı alıyoruzNeresi olduğunu kimse bilmiyorHep beraber gidecekmişiz Eski model bir anadola doluşup yola çıkıyoruzBöyle yayla yolu gibi dağ yolu gibi yollardan gidiyoruzBu arada fırtına yerini güneşe bırakıyorArkadaşlarım espiriler yapıyor, arabayı ben sürüyorum Bi anda arkadaşlarım susuyorTekrar onlara dödüğümde tamamen farklı takım elbiseli kişiler görüyorumHiç tanımadığım kişiler
Arabayı sürmeye devam ettiğimde eski model bir anadol yerine son model bi mercedes görüyorumYolda gittikçe yemyeşil müthiş manzaralı yerler geçiyoruzİşte dursak ben bi fotoğraf çeksem falan diyorum yanımdakilere "asıl manzara varacağımız yerde" diyorlarSonra su deposu gibi dağın eteğinde bir yere geliyoruzArabadan indiğimde yanımda kimse kalmamış Ama geldiğim müthiş ötesi manzaralı, manzarada en ufak pürüz olmaksızın anlatılamayacak güzellikte biryerHatta bulutsuz havada gökkuşağı bile vardıKarşımda meyve bahçeleri ileride yemyeşil ormanlar

Sabah kalkınca keşke gerçek olsaydı da 2 fotoğraf çekerdim dedim ama rüya işte

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com