Rüyamda Müthiş Biyerdeydim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyamda Müthiş BiyerdeydimMerhaba arkadaşlar; genelde rüyalarımı paylaşmam ama ne anlama geldiğini merak ettim açıkcası Rüyamda ilk olarak dersanedeydim Aşırı derecede fırtına ve yağmur vardı Sonra kız arkadaşımı arıyordum ancak ulaşamıyordum Oradan biri saat 5-5 buçuk civarında kız arkadaşımı başka bir erkekle gördüğünü söylüyor Bunun üzerine bir şekilde ulaşıp gerçekleri öğreniyorum Sonra diğer eski sınıf arkadaşlarımla biryere gitme kararı alıyoruz Neresi olduğunu kimse bilmiyor Hep beraber gidecekmişiz Eski model bir anadola doluşup yola çıkıyoruz Böyle yayla yolu gibi dağ yolu gibi yollardan gidiyoruz Bu arada fırtına yerini güneşe bırakıyor Arkadaşlarım espiriler yapıyor, arabayı ben sürüyorum Bi anda arkadaşlarım susuyor Tekrar onlara dödüğümde tamamen farklı takım elbiseli kişiler görüyorum Hiç tanımadığım kişiler![]() Arabayı sürmeye devam ettiğimde eski model bir anadol yerine son model bi mercedes görüyorum Yolda gittikçe yemyeşil müthiş manzaralı yerler geçiyoruz İşte dursak ben bi fotoğraf çeksem falan diyorum yanımdakilere "asıl manzara varacağımız yerde" diyorlar Sonra su deposu gibi dağın eteğinde bir yere geliyoruz Arabadan indiğimde yanımda kimse kalmamış Ama geldiğim müthiş ötesi manzaralı, manzarada en ufak pürüz olmaksızın anlatılamayacak güzellikte biryer Hatta bulutsuz havada gökkuşağı bile vardı Karşımda meyve bahçeleri ileride yemyeşil ormanlar![]() ![]() Sabah kalkınca keşke gerçek olsaydı da 2 fotoğraf çekerdim dedim ama rüya işte ![]() ![]() |
|
|
|