Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
azraili, gördüm

Azraili (A.S.) Gördüm

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Azraili (A.S.) Gördüm

Arkadaşlar ufak bir araştırma yaptım Azrail (as) rüyada mutlu ise uzun bir yaşam sürücekmişim fakat kızgın ise kısaymış

Şimdi rüyaya gelelim;
Sınıfta oturuyorduk 2 arkadaş sonra çocuk birden Azrail'den(as) bahsetmeye başladı
-Eğer Azrail (as) geldimi sürekli suratına bak yoksa senin korktuğunu anlar ve seni götürür
Dedi ve sonra tanımadığım biri yanıma oturdu bir anda suratı değişti simsiyah oldu arapça bişeyler söyledi yanımdaki çocuk dedi
-Azrail (as) bu sakın bakmamazlık yapma
dedi ben direnmeye çalışıyorum ama suratını göremiyorum sadece hissediyorum çığlık atıyor çok tiz bir ses içimi müthiş bir korku salıyor ve kafamı çeviriyorum sonra birdaha bakıyorum burnumun dibinde son kez bağırıyor arapça kelimelerle ve ani bir sarsırmayla uyanıyorum

Rüya baya etki bıraktı bende tek bildiğim Azrail (as) çok kızgındı umarım bir açıklık getirirsiniz rüyama

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com