Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garip, ruyalar

Garip Ruyalar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Garip Ruyalar

Cogunlukla Ruyamda gördüğüm Kişileri hemen arkadaşından gerçek hayatta da görürüm Ruyalarım Çıkar ama İki gündür Ruyamda garip seyler görüyorum yorumlayamadım Yardım edin lütfen

İlk Ruyam :

Önümde Merdivenler vardı Erkek Arkadaşım eliniz uzatmıştı ve birinci basamaktaydı '' Gel Aşkım '' dedi ama Ben gelmek istemiyorum aklım başka merdivendeydiSonra Bir anda Yerde Yazılar Çıktı Cok net hatırlıyorum yazıları taşın üstünde yazdı

''Yolundan Şaşma'' , ''Yanlış Yapma'' bunun gibi yazılar yazdı sonra erkek arkadaşımın elini tuttum ve kırmızı bir araba ile duz bir dagın en tepesıne çıktık Orda çok Güzel bir dere vardı dırek suya atladım büyük yeşil bir Balığa farkttım ve Ruya bitti (Ruyalar ardı ardına gordum ondan ardı ardına yazıcam )

2 Rüya :

Aynanın karşısındayım ve önümde karton bir kutu vardı Ustunde bir hastalık yazıyordu(hatırlamıyorum) sonra aynada yüzümün her yerinde kırmızı yaralar vardı Yüzüme Dokundum ve ve boyuma kadar tüm derilerimi soydum alttakı deride bişe yoktu ruyada net hatırladıgım 2 tane cıvcız sarılardı

3 rüya :

Deniz Kenarındaydım Yanımda birisi vardı Karşımda bir tahtadan iki katlı ev vardı Yanımdaki Kişiye '' Buraya gelmeyelı çok oldu , eskiden tek katlıydı 2 katlı olmuş'' dedim Sonra Sahıle baktım Salgın Hastalık varmış Denizin Kenarında Önce bir at icten ice yanmaya başladı (volkan gibi ) sıyahlasıp kul oldu Sonrada aynı yerde bir adam aynı şekilde yanmaya başladı Herkez salgından dolayı Ölüyormuş O yanma Olayını çok Yakından gördüm hızlı ve güclüydü ateş yoktu sadece sıyah ve kırmızı catlaklar vardı Sonra Yanımdaki İnsanla o eve girdim içerde bir kaç insan vardı Kapıyı kaparken annemı gordum ve içeri çektim

4 Rüya : İş yerindeydım Kafamda Yaralar Çıkmıştı patronum bana araba verdi Beyazdı ve frenleri tutmuyordu çok hızlı gidiyordu Kaza Yapmadım ve yolun devamında beyaz bir kuş olup hızla uçtum ve iş yerine gene geldim İş yerinde Bir bayan beni takıp ediyordu Ve Onun ertesi gün o bayanla tartıştık haksız yere üstüme geldi

Şimdi Neden Ruyamda hep yaralar var anlamını cözemedim ruya tabırlerinden anlamıyorum Fazla Karısıklar Yardım edin

Şimdiden Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com