Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mısınız, rüyamı, yorumlar

Rüyamı Yorumlar Mısınız?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamı Yorumlar Mısınız?

Merhaba herkese Size dün gece gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum çünkü çok ilginç geldi ve bir anlamı olabileceğini düşündüm Biri kız ve biri erkek olmak üzere iki kişiyle bir evde yaşıyordum Bu iki kişi insanları kaçırıp ardından öldürüp, kanlarını bir şeyler için kullanıyorlardı, tam hatırlayamıyorum o kısmı Daha sonra kız olanla birlikte erkek olanın bize de zarar vermek isteyebileceğini düşündük ve onu öldürmeye karar verdik Bir odada gelip bize saldırmaya çalıştı, kızın peşinden koşarken yanıma aldığım bıçağı sırtına saplayarak onu yani erkeği öldürdüm Ama ilginç kısım burada başlıyor Sonra gidip kıza yaklaştım ve iyi misin diye sordum, evet dedi nefes nefese 'Artık insanları öldürmeyeceksin değil mi, bunu yapabilirsin artık kimseyi öldürmeyeceksin' dedim gözlerinde çaresizlik vardı ve sadece kafasını salladı ' kimseyi öldürmeyeceksin' dedim ve o kızın kendim olduğunu fark ettim O kız bendim Yani benim bir yansımam gibi Sizce ne anlama geliyor olabilir bunlar? Bilinçaltım neden böyle bir rüya görmeme yol açmış olabilir ki? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Rüyamı Yorumlar Mısınız?

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamı Yorumlar Mısınız?

Arkadaşım pek rüya yorumu yapamam ama rüyalarım hep gerçek çıkar ve rüyalara önem veririm,senin rüyana gelince düşüncelerim;bir hata yapmışsındır bunu çok uzun zaman geçince anlamışsın ve kötülügü bitirmişsin içinde doğruyu doğru,yanlışı yanlış görmeye başlamışsın kendine ihanet etme kendine zaman ayır ve kendini sev bunu bir ömrün var fazla degildüşüncelerim bunlardı arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com