|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cevaplar, ilgili, lütfen, meleklerle, mısınız, sorum |
![]() |
Meleklerle İlgili Bir Sorum Var, Lütfen Cevaplar Mısınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle İlgili Bir Sorum Var, Lütfen Cevaplar Mısınız?Merhabalar, görüşünüzü merak ettiğim bir konu var ![]() ![]() ![]() Mutlaka bir yerlerde rastlamışsınızdır; bu aralar "melek terapisi" ve "melek kartları" gibi yeni yeni uygulamalar türemiş ![]() Bununla ilgili kişisel gelişim adına kitaplar var ![]() ![]() ![]() ![]() Başmelek Mikail falan diyorlar, sanıyorum bu kişiler meleklerle irtibata girdiğini iddia ediyor ![]() Meleklerle terapi yapıyorlar,aldığı kararlarla meleklere danışıyorlar;kartlar falan çekiyorlar ![]() Aslında konuyu çok derin bilmiyorum;fakat tüy görünce meleklerin yanında olduklarına falan inanıyorlar ![]() Ve şaşırtıcı derecede bu insanlar hayatlarından son derece memnun,mutlu ve huzurlu ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konu hakkında bilgilerinizi ve özellikle fikirlerinizi merak ediyorum ![]() Sizce bu uygulama saçmalıklar silsenine eklenmiş yeni bir safsata mı yoksa bir geçerliliği var mı? Özellikle dini açıdan da bunu merak ediyorum ![]() Ayrıca; forum sahibinin bu konuyu görürse fikirlerini esirgemesini istemiyorum ![]() ![]() ![]() Herkese sevgiler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meleklerle İlgili Bir Sorum Var, Lütfen Cevaplar Mısınız? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle İlgili Bir Sorum Var, Lütfen Cevaplar Mısınız?hepsi palavradır ![]() ![]() ![]() bu konuda futuhatta derin açıklamalar vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fakat insanlar rüyalarında düşük seviye meleklerle irtiabata geçmiş olan bazı evliyalara himmet vasıtasıyla erişebilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başmelek mikail değil cebraildir ve sadece peygamberlerle muhattap olur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|