![]() |
Meleklerle Çalışmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle Çalışmakarkadaşlar önceden yaptığım melek çalışmalarını yazıcam ![]() ![]() ![]() ![]() ışıkla kalın ![]() BAŞ MELEK GABRİEL Bu isim? Tanrı?nın kahramanı? veya ?Tanrı benim gücümdür? anlamına gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cebrail?in yanında bulundurduğu bakır renkli bir borazanı vardır ve baş çevresinde aynı renkte bir halesi vardır ![]() ![]() ![]() Fikirlerinizi ve intibalarınızı başkalarına da aktarmak konusunda veya mesleğinizde karşılaştığınız problemler varsa Cebrail?e başvurun ![]() ![]() ?Sevgili Cebrail; lütfen içimdeki doğruların en mükemmel yaratıcı bir ifade bulmalarına yardımcı ol ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatınızın çıkmaza girdiği herhangi bir noktasında da Cebrail?den yardım dileyin ![]() ![]() Cebrail iyi haber ve bilgi veren bir haberci gibi çalışır ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisi özellikle sezgilerinizi arttırmada size yardımcı olabileceği gibi, sizin günlük dış dünyanızda etkili iletişim desteği de sağlayabilir ![]() ![]() SEZGİLERİNİZİ GELİŞTİRMEK İÇİN CEBRAİL?LE ÇALIŞMAK Sezgi fiziki duyarlılık ve anlayışla ölçülemeyecek bir yetenektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki grup insan vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu satırları muhtemelen pek ?havadan sudan? bulan düşünürler grubuna dahil bir çok kimsenin zaten bunları okuyacakları şüphelidir ![]() ![]() ![]() ![]() Bir takım şeylerin cevaplarına sahip olduğumuzda hayat çok daha kolaylaşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sezgilerinizi iyice geliştirmek için meditasyon yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEZGİLERİ GÜÇLENDİRİCİ MEDİTASYON Sakin bir yere oturun,ayaklarınız yerde topraklanın, Dünya Ana?ya inen köklerinizi hayal edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaratıcıdan aşağıya beyaz koruyucu ışığı göndermesini dileyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu duygu sizi sarmalıyor ve evrene doğru genişliyorsunuz ![]() ![]() ![]() Başmelek Gabriel?le birlikte parlak beyaz ışığın içine doğru uçtuğunuzu farkedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderme bitince Gabriel döner ve büyük bir salonda yürümeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziki bir mekanda Yüksek Benliğinizden sezgilerinizi geliştirmeniz için size yardımcı olmasını isteyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meleklerle Çalışmak |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle ÇalışmakBAŞ MELEK MICHAEL Adı “Tanrı gibi” anlamına gelir,”Işığın prensi” olarak da adlandırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işık ve sevginin koruyucusu ve rehberidir ![]() ![]() ![]() ![]() Michael; aile üyeleri, sevilenler, komşular hatta yabancılarla yaşanan kavgalara barışcıl bir sonuç getirmeye yardım edecektir ![]() Başmelek Michael, istendiğinde negatif enerjiyi temizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman korku veya zorlandığınızı hissederseniz, mental olarak “Başmelek Michael, lütfen beni koru ve sakinleştir” deyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatınızdan negativitenin ve korkunun temizlenmesini istediğinizde çağırdığınız melek odur ![]() ![]() ![]() BAŞMELEK MICHAEL İLE RUHUN ARINMASI Negatif veya korkulu hissettiğinizde ve bunları ışığa bırakmaya hazır olduğunuzda bu çalışmayı yapabilirsiniz ![]() ![]() Rahat bir yere oturun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihinsel olarak “Başmelek Michael, şimdi bana gel ve benim varlığımdaki tüm negativite ve korkuyu alıp götür” deyin ![]() ![]() Başmelek Michael’in elinde her zaman “Psişik Vakum” olarak kullanabileceği bir kılıç vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördüklerinize dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün vücudunuz ve auranızı vakumladıktan sonra, Başmelek Michael’den kılıcını vakumdan beyaz ışık enerjisine çevirmesini isteyin ![]() ![]() Işığın diş macunu gibi heryeri doldurmasını sağlayın, çünkü negativite ve korku; yerleri hemen doldurulmazsa yine yerlerine sızarlar ![]() ![]() ![]() ![]() Başmelek Michael’e teşekkür edin ve her zaman sizi negativite ve korkulardan korumasını isteyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köklerinizin Dünya Ana’da olduğunu hatırlayarak yeniden kendinizi topraklayın ![]() ![]() Bu güçlü enerji çalışmasını meleklerle yaptınız! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çalışmayı istediğiniz kadar yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() SEVGİ VE IŞIĞIN KORUYUCU KALKANI Her sabah uyanınca Başmelek Michael’den sizi beyaz ışıktan oluşan kalın bir yumurta kabuğu içine yerleştirmesini ve bu kalkanın sizi karşılaştığınız negatif durum ve insanlardan korumasını isteyin ![]() ![]() NEGATİVİTENİN ETERİK BAĞLARINI KESME Önemli bir konudur, çünkü bizi aşağıya doğru çeken kişilerle bağımız olabilir ![]() ![]() ![]() Elbette bu insanlar bizi çökertmek istemiyorlar ,ancak ihtiyaçları çok fazla olduğundan böyle hissettirirler ![]() ![]() ![]() Her gece yatmadan önce “Başmelek Michael, şimdi bana gel, benim sevincimi, enerji ve hayatiyetimi emen tüm negatif eterik korku bağlarını kes ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meleklerle Çalışmak |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle ÇalışmakBAŞ MELEK RAPHAEL Adı “Tanrı İyileştirir” anlamındadır ![]() ![]() ![]() Rafael’den her türlü ağrı, fiziksel, duygusal, entellektüel veya ruhsal yardım isteyebilirsiniz ![]() ![]() Şifa için yol göstermesini isterseniz, Rafael aurasının rengi olan yeşil ışıkla sizi sarar ![]() ![]() Kişinin ölümü veya hastalığı onun kutsal planının bir parçası değilse, Rafael hemen tedavi için gerekli enerji kaynaklarını oluşturur ![]() ![]() ![]() Eski kızgınlıklarınızı ona devredin ki, ışıkla onu temizlesin ![]() ![]() ![]() Sallanan evliliklerde, alışkanlıklarda, kayıplarda, aile ilişki bozukluklarında ve stressli yaşam tarzlarında Rafael’in şifacı rolünü almasını isteyin ![]() ![]() “Başmelek Rafael; yanıma gel ve (konu) ile ilgili kendimi daha iyi hissetmeme yardım et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şart olduğundan değil ancak varlıklarını hissetmenizden mutlu olacaklardır ![]() ![]() BAŞMELEK RAFAEL İLE İYİLEŞME MEDİTASYONU Hazırlık için Tanrı’ya dua edin ki tedavi için sizin şifaya mümkün olan en fazla açılımınızı sağlasın ve sizi bu işlem sırasında destekleyerek beraber çalışsın ![]() Rahat bir yere oturun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihin gözünüzde Rafael’i başınızın üzerinde kollarını açmış bir şekilde duruyor olarak canlandırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk seferinde bu enerjinin içinizde bir süre akmasına izin verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi dikkatinizi vücudunuzun şifalanacak kısımlarına verin ![]() ![]() Bitince Rafael’e teşekkür edin ve sağlık problemine yol açan duygulardan sizi korumasını isteyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞMELEK RAFAEL ENERJİSİ İLE BAŞKALARINA ŞİFA VERMEK Hepimiz ışık varlıklarız ve herkes bir başkasının tedavisine yardımcı olabilir, şifa enerjisiyle çalışabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışacağınız kişinin rahat bir pozisyonda oturmasını sağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beraberce sesli olarak şunları söyleyin; “Başmelek Rafael; şifa işinde şifacının en yüksek iyilik için yol göstermesi ve alıcının bu tedavinin en yüksek iyiliğini kabul etmesi için şimdi gel ![]() Bu sessiz de yapılabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç dakika bunu yaptıktan sonra en çok ihtiyaç duyulan yerlere ellerinizi hareket ettirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rafael’le çalışmak çok kolaydır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meleklerle Çalışmak |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle ÇalışmakBAŞ MELEK URIEL “Yardım Meleği” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsa geleneğinde Uriel müzik meleğidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uriel’in alev tutan açık bir el şeklindeki sembolü, insanlığa büyük bir armağan sunar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uriel’in ilişkili olduğu gezegen sevgiyi sembolize eden Venüs’tür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşler yolundan çıktığı zamanlarda zihninizi dinlendirip, aklınızı rahatlatması için Uriel’e imkan tanıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O, amaç ve rüyalarımızı gerçekleştirmede bir vasıta rolü oynar ![]() ![]() ![]() Başmelek Uriel geleneksel olarak “Toprağın meleği” addedilir ve tabiatla iletişime yardım eder ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisi ayrıca tabiattaki ruhları; toprak, ateş, hava, su gibi tabiatın güzelliklerine çok şey katan unsurları barındıran perileri ve cinleri de kontrolünde tutar ![]() SUÇTAN ARINMAK VE İNSANLARI AFFETMEK Suç, pişmanlık ve keder sizi engelleyen, köstekleyen unsurlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkalarını bağışlamak kolay değil fakat gereklidir ![]() ![]() ![]() Bize zarar veren bir kimseyi bağışlamak “onun bize yaptıklarını affetmek veya aynı şeyleri tekrar yapmasına izin vermek” anlamına gelmez, bağışlamanın anlamı bir kimse bizi ne kadar incitirse incitsin onun işlediği suçun ve bize tattırdığı acının tekrarını, dönüşümünü af ve arınma ile durdurmaktır ![]() Uriel bir kimseyi bağışlamak suretiyle, duygusal yaraların iyileştirilmesi ve oksinlerinin bertaraf edilmesinde size yardımcı olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri yatmazdan önce şunları söyleyin: “ Uriel, lütfen bu gece rüyamda beni ziyaret edip, bu zehirli durumdan kurtar ![]() BAĞIŞLAMA EGSERSİZİ İnsanlar hayatlarında bir çok metafizik yükler, bagajlar taşırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Baş etmeye cesaret bulamadığınız suçlar ve bağışlayıcılıklar için işte size bir fırsat ![]() ![]() Size herhangi bir şekilde zarar vermiş, sizi kırmış olan herkesin ama herkesin bir listesini çıkarın ![]() ![]() Bağışlamaya hazır olmadıklarını düşünen kimselere özellikle değinmek gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi hata ve eksiklerimizi görmek başkalarını bize neler yaptığını görmekten daha acı verir ![]() ![]() ![]() İkincil olarak da hayatınızda isteyerek veya istemeyerek incittiklerinizin bir listesini çıkarın ![]() Sonra listedekileri teker teker, isim isim ele alın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu iş biraz zaman alır ama çok etkileyici ve güçlüdür ![]() ![]() ![]() NEGATİVİTE VE KONULARINDAN ARINMA Doğaya gidip bir taş, yaprak veya tabiatta var olan bir cisim alın, ve onlara olumsuz durumlar veya konuları sizden devir alıp almayacaklarını sorun ![]() ![]() ![]() Sabah uyanınca o cisme dokunmayın ![]() ![]() ![]() SUÇTAN ARINMAK VE DİĞERLERİNİ BAĞIŞLAMA İÇİN MEDİTASYON Bu bazı kimseler için zor bir meditasyondur ![]() ![]() ![]() Başkalarının sizi bağışlamaları dileği ile işe başlayıp, sonra bir başka meditasyon sırasında kendi kendinizi bağışlamayı dileyip daha sonra da başkalarını bağışlayın ![]() Sakin bir yer bulup, rahatça uzanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahatlamanın benliğinizin bir parçası olduğunun farkına varın ![]() ![]() ![]() Bu nefes alıp verme tekniğini üç kez tekrarladıktan sonra, bu şekilde solumaya tüm meditasyon boyunca devam edin ![]() Egonuza sol omzunuza geçip oturmasını ve meditasyon boyunca sadece bir gözlemci olabileceğini söyleyin ![]() ![]() Yaratandan aşağıya koruyucu bir ışık huzmesi göndermesini talep edin ![]() ![]() Artık içinizdeki sıkıntıları atmaya hazırsınız ![]() “Başmelek Uriel lütfen şimdi bana gel ve beni bütün suçlarımdan arındır, ve bana yanlış davrananları bağışlamama yardım et” ![]() ![]() Kalbinizi dolduracak şekilde nefes alın ![]() ![]() ![]() İçinizden Başmelek Uriel’in gelip kalbinizin kapılarını açmaya yardımcı olmasını dileyin ![]() ![]() Başkalarının da bağışlayıcı olmalarını istemeye hazır olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uriel’in başkalarını nasıl incittiğinizi zihin gözünüzle size göstermesine imkan verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sözleri Uriel’in size teker teker getireceği her şahıs için tekrarlayın ![]() Bağışlanmanızı diledikten sonra herkesi biraraya getirin ve Uriel’in onları Tanrı’nın arındırıcı parlak beyaz ışığında yıkayışını hissedin ![]() ![]() Bu hatırlamalar esnasında vücudunuz gerilmiş olabilir, konuya tekrar odaklanın ![]() ![]() ![]() Başmelek Uriel’den anılarınız arasında yer alan gergin veya yaralanmış bölgeleri tedavi etmesini, iyileştirmesini dileyin ![]() Birkaç dakika gevşedikten, dinlendikten sonra yavaşça ve kalbinizi dolduracak şekilde nefes alıp, verin ![]() Başkalarını da bağışlamaya hazır olun ![]() ![]() Başmelek Uriel görüntüleri size teker teker verecektir ![]() ![]() Uriel’den bağışlanmanızı rica edeceğiniz kimselerin görüntülerini önünüze getirmesini dileyip, onlara şunları söyleyin: “Korku, acı, düşüncesizlik, karmaşa veya kızgınlık gibi nedenlerle beni incittiğinizi veya bana zarar verdiğinizi anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu Uriel’in size getirdiği şahıslar için birer birer tekrarlayın ![]() ![]() ![]() Bu anıların yaşanmasından dolayı vücudunuz gerilmiş olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kendi zihin gözünüzle Başmelek Uriel’in elinde kalp şeklinde bir hediye kutusu tutmakta olduğunu görün ![]() ![]() ![]() ![]() Ayaklarınızdan toprak anaya uzanan kökleri hayal edip, kendinizi topraklamaya ve merkezlemeye odaklayarak, derin ve yavaş nefes alıp verin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meleklerle Çalışmak |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meleklerle ÇalışmakBAŞ MELEK GALGİEL MELEK GALGİEL İLE ÇAKRALARIMIZI ARINDIRMA VE DENGELEME MEDİTASYONU Düşünceleriniz kendi realitenizi yaratırlar ![]() ![]() ![]() Olumsuz bir fikre kapıldığınızda onun olumsuzluğunu kabullenip, yeni bir fikirle değiştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çakranın tıkanıp tıkanmadığını anlayacak bir çok yol olduğu gibi, tıkanıklığı da giderecek bir çok seçenek vardır ![]() ![]() Her iki ayağınızı yere koyup meditasyona hazırlanın ![]() ![]() ![]() Burnunuzdan nefes alıp 7 saniye tutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaratıcıdan size yukarıdan koruyucu bir beyaz ışık indirmesini dileyin ![]() ![]() ![]() "Galgaliel lütfen şimdi bana gel ve çakralarımın arınıp, dengelenmesinde yardımcı ol “ ![]() Galgaliel beyaz ışık huzmesini başınızın tepe noktasındaki taç çakra’ya yönlendirir ![]() ![]() ![]() Şimdi omuriliğinizin bitiminde yer alan kök çakranıza konsantre olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra kasık kemiğiniz yakınlarında yer alan sakral çakraya yöneliniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herhangi bir kara nokta gördüğünüzde, zihnen Galgiel’den onu sizin için temizlemesini dileyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi göğüs bölgenizde yer alan kalp çakranıza odaklanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi de yukarı doğru çıkıp, boğaz çakraya gelin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() letişim merkeziniz, ilhamlarınız ve ifade yeteneğinizle olan irtibatınızı hissedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi dikkatinizi taç çakraya yöneltin ![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz bir ışık halkasının bu çakra içindeki hareketini izleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odak noktanızı biraz önce arındırmış ve dengelemiş olduğunuz yedi çakra üzerinde toplayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çakralarınızı arındırıp, dengeledikleri için Galgiel’e ve meleklerinize teşekkür edin ![]() |
![]() |
![]() |
|