![]() |
Cinler Ve Cinciler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Ve Cincilerilim sahibi cinciler neler yapabilir : 1- kişiyi iyileştirebilir veya hasta edebilir ![]() 2- kişiye kimin ne amaçlı ve ne büyüsü yaptığını bulabilir ![]() 3- kişiyi çarpabilir ( kişide pisikolojik bunalımlar olur genelde ) 4- büyü yapabilir hüddamlık alabilir 5- sevdiği kişiye cin savunması yollayabilir ![]() ilim sahibi cinciler nasıldır : ilim konusunda genelde sessizdir ![]() güler yüzlüdür ![]() namazında niyazındadır ![]() sahip olduğu ilmi gizli tutar pek fazla örnek vermez ![]() kişiye önce pisikolojik olarak yaklaşır dertleşir ![]() ve daha birçok şey ![]() tabi hepsinde aynı değildildir herkezin kişiliği farklıdır ![]() kendini ilim sahibi cinci sananlar nasıldır : 1- internet üzerinden daha önce hiç görmediği bilmediği kişileri çarpabilir ![]() 2- cinleri teknolojiktir dünyayı kapsama alanına alır ![]() 3- sitede konuya cevap yazan yada konu açan kullanıcıların nasıl biri olduğuna bakabilir kişilik testi yapabilir ![]() 4- herşeyde en bilgilisidir ![]() 5- astral seyahatle sahil turu atar veya manitalarla kafede diskoda eylenir veya taciz edebilir ![]() ![]() ![]() ![]() 6- kendinden üstün ilim sahibi biri ile karşılaşınca cingar çıkartır tartışma yapar o yanlış bu doğru der ![]() 7- insanlara kendini çok kolay sevdirir ![]() şimdi gelelim cinlere ![]() cinlerin işi gücü yok bir insanın tamamen kölesi olacak ![]() böyle saçmalık olmaz ![]() bizim anamız babamız var dimi heyt dedimi esas duruşa geçeriz ![]() onlarında anası babası var ve ayriyetten huddamları var ![]() cinlerin özellikleri yapabilcekleri şeyler bazı dini kitaplarda zaten belirtilmiştir ![]() bunun dışında çok üstün bir özellikleri yoktur ![]() bazı insanlar cinlerin varlığına inanmıyor ![]() bazı cinlerde insana inanmıyor ![]() cinler aleminde olan cinlerin hepsinin bizleri gördüğünü sanıyorsanız yanılıyorsunuz ![]() ve şunuda söylim hiçbir cin insanın söylediği herşeyi yapmaz ![]() cinleri yer yüzünde en iyi kullanabilen benim bildiğim kadarıyla hz ![]() ![]() cinler teknolojik takılmaz ne var ne yok herşeyi kendindedir ![]() yani "ben dünyayı kapsamaya alırım ve seni kitlerim kelimesi yalandır" Alıntı,, Bir arkadaşımın yazısıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cinler Ve Cinciler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Ve Cincilersedathut Nickli Üyeden Alıntı ilim sahibi cinciler nasıldır : ilim konusunda genelde sessizdir ![]() güler yüzlüdür ![]() namazında niyazındadır ![]() sahip olduğu ilmi gizli tutar pek fazla örnek vermez ![]() kişiye önce pisikolojik olarak yaklaşır dertleşir ![]() ve daha birçok şey ![]() tabi hepsinde aynı değildildir herkezin kişiliği farklıdır ![]() Yer yüzündeki hemen her inanç, farklı boyutlarda var olan varlıklardan ve bunlarla ''bir şekilde'' iletişim kurulabileceğinden bahseder ve bu iletişimi kuranların yanında, yazık ki ''sallayan'' yani suistimale gayet açık bu unsur üzerinden çıkar sağlayan kişi(liksiz)ler de her daim olmuştur ve olacaktır ve bu ''bu iletişimi gerçekten kuran'' kişilerin özellikleri, sahip olunan inanca ve karaktere göre değişir ![]() Söz gelimi; kimisi güler yüzlüdür, kimisi değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ''ortak'' bir yanları vardır ve bu da bu işin olmazsa olmazıdır: Ketumluk! Televizyona çıkıp, şöyle büyük ajanım diyerek ''kimliğini deşifre eden'' gizli servis elemanı hiç gördünüz mü? Ya da FBI Bünyesi'nde isdihtam edildikleri artık bilinen bir ''durugörü uzmanının'', bir yerlerde ''kendi reklamını yaptığına'' şahit oldunuz mu? Ya da çeşitli varlıklarla iletişim kurduğunu bildiğiniz birisinin, sağda solda ''şu kadar paraya şu işi yapıyorum'' iddiasında bulunduğunu duydunuz mu? Bu örnekler çoğaltılabilir ![]() Şu kadar para karşılığında(başka bir şey karşılığında da olabilir), şu sorununuzu çözerim diyen birisinin bu iddiası, en fazla ''kendisini mesih ilân eden'' birisi kadar gerçekçidir ve kafamı bozanı çarptırırım diyen birisi de, en az ''mezarlığın yanından geçerken ıslık çalan'' birisi kadar korkaktır ![]() Sözün özü: İçeriğinde ''olağandışılık'' barındıran herşeyin, bir de ''gizlilik'' boyutu vardır ve bu işlerle ''gerçekten'' haşır neşir olan birisi, bunu ''ulu orta'' teşhir etmez(aslında edemez) ![]() Selâmlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cinler Ve Cinciler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Ve Cinciler" bir de ''gizlilik'' boyutu vardır ve bu işlerle ''gerçekten'' haşır neşir olan birisi, bunu ''ulu orta'' teşhir etmez(aslında edemez) ![]() Evet bu tespit konusunda şunu demek isterim : değişik tüm ,inançlarda (ağırlıklı doğu inançları ve sufi gelenek) ilmi artan kişi bilgelik yolunda belli bir aşama geçirdikten sonra öyle şeyler görür ve bilirki ,olayın perde arkasındaki özünü anlar(gerekirse görür) ![]() ![]() ![]() ![]() hatta hiç konuşmaz,seyreder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dinli,dinsiz,şekilli,şekilsiz vb ![]() sahip olanlara (oda isterse) anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cinler Ve Cinciler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Ve CincilerCinler bizim boyuta geçtiklerini kimsenin bilmesini istemez ![]() Onun için cinler bir insanla çok sağlam bir irtibata geçmek için, çok sağlam bir insan seçerler ![]() Ancak onlara zarar verildiği zaman insana bulaşmaktan korkmazlar,çünkü hak sahibi olurlar ![]() Melekler dahi insana yardım ederken kendilerini belli etmezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cinler Ve Cinciler |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Ve CincilerReborn Nickli Üyeden Alıntı Evet bu tespit konusunda şunu demek isterim : değişik tüm ,inançlarda (ağırlıklı doğu inançları ve sufi gelenek) ilmi artan kişi bilgelik yolunda belli bir aşama geçirdikten sonra öyle şeyler görür ve bilirki ,olayın perde arkasındaki özünü anlar(gerekirse görür) ![]() ![]() ![]() ![]() hatta hiç konuşmaz,seyreder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dinli,dinsiz,şekilli,şekilsiz vb ![]() sahip olanlara (oda isterse) anlatır ![]() ![]() ![]() Piyasada(sahaflarda ve ''özellikle son zamanlarda'' forumlarda), zibilyon tane hüddam daveti, kulak hadimi, havas bilmem neyi, efendim Daemon siğili / çağırma ritüeli ![]() ![]() ![]() ![]() Bakın bunlar ''%100 yanlıştır'' demiyorum, ''tam'' değildir diyorum(aslında bazılarının ''resmen'' yanlış olduklarına da eminim ama tedbir için insanlara, her okuduğunuzu uygulamayın denmesinden yanayım) ![]() Bunların ''neredeyse tamamının'' buluştukları ortak payda ne? Yapılamayacak derecede ''zor'' uygulamalara sahip olmaları(şu kadar gün oruç, bu kadar gece bilmem ne ![]() ![]() ![]() ![]() Yani bedeni ve ruhi açıdan gerekli güce ve açıklığa sahip bir birey, bu yönde bir çalışması olmasa da, inancı doğrultusunda bazı şeyler yaşayabilir ![]() İslâm'ın emrettiği şekilde, yani takvâ üzerine bir hayatı olan bir kişi, bu tarz deneyimleri ''mutlaka'' yaşar(namazdan kalkıp komşuyu dikizleyen birisi yaşayamaz tabi) veya kişi, ''başka bir dinden'' olsa ve yapması emrolunanları yapsa ve yasaklananlardan uzak dursa, benzer bir durum bence yine geçerli zira ''her dinden'' ruhani varlıkların olduğunu düşünüyorum ve söz gelimi Müslüman varlıkların, İslâm'a tam anlamıyla uygun bir hayat süren, ağzı sıkı, nefsi ölü ve psişik yönden ''açık'' birisi dururken, sırf ezberlediği 3-5 şeyi söyleyen bir maceraperest çağırdı diye, davete icâbet edeceklerini sanmıyorum ![]() Ha şu duayı şu kadar söyle türü şeylerden, işe ''gerçekten'' yarayanlar varsa, onunla ilgili ahkâm keserek ukalâlık yapmak istemem ama bu konuya bakış açım, bu yönde ![]() Daha da Türkçesi; görüşecekleri kişiyi onlar belirler(diye düşünüyorum) ![]() sedathut Nickli Üyeden Alıntı Cinler bizim boyuta geçtiklerini kimsenin bilmesini istemez ![]() Onun için cinler bir insanla çok sağlam bir irtibata geçmek için, çok sağlam bir insan seçerler ![]() ''Çok bilinen'' ve ''mutlaka duyduğunuz'' ve çoğu kişini palavra olduğunu düşündüğü bir şeyden bahsedelim, ki bunun yeri geldi ![]() Ne derler hep? Eğer bazı şeyler yaşıyorsan, bunu sakın kimseye anlatma yoksa bunlar sonlanır ve bir daha da ''paranormal'' bir şey yaşayamazsın! Bunun ''size'' komik geleceğini sanmam ama ''bazılarına'' bu şekilde geldiğini biliyorum ve bunun ''doğru'' bir önerme olduğunu da biliyorum ![]() Bazı kişiler, bazı varlıklar tarafından, bazı bazı yoklanır(aslında denenir) ve bu kişilerin ketumluğu ölçülür ![]() Farkettiği(aslında farketmesinin istendiği) henüz ilk hadiseyi, oğlum akşam öyle bir şey oldu ki ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi duayı okuyayım, hangi oruca başlayayım, hangi tütsüyü yakayım, hangi gün okuyayım ![]() ![]() ![]() Hangi inançtan olduğunuz önemli değil ve aslında hangi tütsüyü yaktığınız da öyle ama çenesini tutmaktan âciz birisiyseniz; isterseniz 365 gün oruç tutun, isterseniz memleketi ''tütsü niyetine'' yakın ![]() ![]() sedathut Nickli Üyeden Alıntı Ancak onlara zarar verildiği zaman insana bulaşmaktan korkmazlar,çünkü hak sahibi olurlar ![]() - Daemonlar; bir dönemin Tanrıları mıdır, düşmüş melekler midir? - İnsan mı üstündür, cin mi? Bu tip ''sığ'' tartışmalar, döner durur çoğu yerde ![]() Sanki Daemonların ''düşmüş melek'' oldukları ispatlansa; bu, kendileriyle ''lan'lı'' konuşabileceğimiz anlamına gelecek ![]() Ya da insanın, cinlerden üstün olduğu belgelense; bundan, cinleri ''çırak gibi'' kullanabiliriz anlamı çıkacak ![]() Saygı ![]() ![]() ![]() Ne kadar varsak, ''en az o kadar'' varlar ve saygıyı ne kadar hakediyorsak, ''en az o kadar'' hakediyorlar ![]() Bence onlara zarar vermeyi falan değil de, saygıda kusur etmemeyi düşünmeli ve buna çalışmalı ![]() Selâmlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cinler Ve Cinciler |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Ve CincilerSevgili Kriyus , son derece güzel olmuş cevabınız ![]() ![]() " Piyasada(sahaflarda ve ''özellikle son zamanlarda'' forumlarda), zibilyon tane hüddam daveti, kulak hadimi, havas bilmem neyi, efendim Daemon siğili / çağırma ritüeli ![]() ![]() ![]() ![]() Bakın bunlar ''%100 yanlıştır'' demiyorum, ''tam'' değildir diyorum(aslında bazılarının ''resmen'' yanlış olduklarına da eminim ama tedbir için insanlara, her okuduğunuzu uygulamayın denmesinden yanayım) ![]() Ben %100 yanlıştır diyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi kalkıpta binlerce yıllık mitolojiye/parapsikolojiye yeni usüller koyacak değilim ![]() ( meditasyon , konsantre , dua , ritüel vb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İslâm'a tam anlamıyla uygun bir hayat süren, ağzı sıkı, nefsi ölü ve psişik yönden ''açık'' birisi dururken, sırf ezberlediği 3-5 şeyi söyleyen bir maceraperest çağırdı diye, davete icâbet edeceklerini sanmıyorum ![]() Ha şu duayı şu kadar söyle türü şeylerden, işe ''gerçekten'' yarayanlar varsa, onunla ilgili ahkâm keserek ukalâlık yapmak istemem ama bu konuya bakış açım, bu yönde ![]() İslam bakış açısı altında "davet" olayına bakarsak,vakıf olmadan davet yapan,icabet edenin (icabet ettiğini düşünelim) ne "anlamlar" taşıdığını nasıl çözecek?Neyi kastettiğini nasıl anlayacak?Nasıl yourmlayacak?Hiçbir elle tutar yeri yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bağlamda birtakım yöntemlerle ilmine vakıf olmadan görülen/yaşanan imajinasyon ve fantastik bilinçaltı öğelerinin cin,melek,demon vb ![]() ![]() Son olarak "indirilmiş" melek olgusunda "indirgeme" rütbesel değil , bahsi geçen mahlukatın bulundukları boyuttan,fiziksel boyuta inmesini kasteder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selamlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cinler Ve Cinciler |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Ve Cinciler[CİN SÜRESİ her türlü sorularınız için başvurabilirsiniz ![]() Havas İlmi - Havasın Özü Havas ilmi genel kanıdaki düşüncelere rağmen sadece harflerin ve sayıların, esmaların veya ayetlerin sırlarından, hikmetlerinden faydalanılarak çeşitli etkiler elde etmek için esmanın veya ayetin kendisi ya da vefki ve bunlara bağlı harf ve sayılar ile tılsımlar kullanılarak ve bu sistem üzerine kurulmuş basit bir ilim veya ilmin metodu değildir ![]() ![]() ![]() Bu ilim asırlardır gelmiş geçmiş alimlerin ve ulemanın bir sır gibi gizlediği ve açıkça öğretmediği ve öğretmekten de çekindiği vebal altında kalmaktan korktuğu ilimlerdendir ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamış olduğumuz bu maddi alemin yasaları ve fiziksel oluşumları manevi alemlerin etki ve yasalarıyla meydana gelmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerek ruhani varlıklar veya cinlerin bildiği kelamlar, bizzat insanlar için indirilmiş kutsal kelamları veya esmaları gizlemek ya da rumuzlamak amacıyla çeşitli şekiller, çizgiler veya tılsımlardan oluşan birtakım sayılarla sembolleşen vefkler ve tılsımlar oluşturulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bunu sana biraz daha açayım şöyle ki; sözleri ruhsuz bedenler olarak düşün yani cansız cesetlerin hali olarak işte bu cesetlere ruh vermek sözlerin insan dilinden kelam olarak çıkmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sırları sana biraz daha açayım bilmiş ol ki; bunların şekli ise iç içe girmiş daireler gibidirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ilimler de bir de ebced ile başlayıp cifir ile devam eden ve ismi harf ilmi olarak bilinen ledün ilmi ve hal ilmi ile birleşen ve bunların tamamının özünü kapsayan özün özü dediğimiz sözün sırrı gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Reklam olarak algılanacak içerikler silinmiştir-Reborn) |
![]() |
![]() |
|