![]() |
Cinlerin Sırrı Ve İnsanlara Etkisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinlerin Sırrı Ve İnsanlara EtkisiCİNLERİN VARLIĞI ve YAPISI Yüce Kitabımız Kuran ı Kerim de iniş sırasına göre 40 ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler dumansız ateşten yaratılmış gaybın varlıklardır ![]() Kur’an-ı Kerimde 55/RAHMAN-15: Ve halakal cânne min mâricin min nâr (nârin) ![]() Cann'ı (cinni) da 'yalın, dumansız bir ateşten' yarattı ![]() (Hicr 27) " Cinleri de daha önce zehirli ateşten yaratmıştık ![]() CİNLERİN ateşten yaratıldığı ifade edilmektedir Ancak ;Onlarda insanlar gibi yerler içerler ,evlenirler ve çoğalırlar ,erkeklik ve dişilikleri vardır,doğarlar ölürler ![]() KAÇ ÇEŞİT CİN VARDIR ? Cinler şu şekilde sınıflandırılabilir: 1-Müslüman cinler 2-Müslüman ve mü'min cinler 3-Kâfir cinler Allah, Âdem (A ![]() ![]() İblis; Cin tayfasındandır ![]() İblis, kâfir cinlerin başındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeytan (ona hizmet eden kâfir cinler), cin tayfasındandır ![]() İnsanları kandırmak asıl görevidir ![]() Peygamber (s ![]() ![]() Cinler 3 gruptur ![]() Birinci gruptakilerin kanatları vardır ve gökyüzünde uçarlar ![]() İkinci sınıf yılanlar ve akreplerdir ![]() Üçüncü sınıfı ise konar göçerler grubu teşkil eder ![]() YEMEĞİMİZİ PAYLAŞIRLAR CİNLER şua ,enerji varlıklar oldukları için bizim gibi yemek yemezler ![]() Onların beslenme şekilleri kokudur Kemik artığı, et kokusu en sevdikleri kokulardır ![]() Kâfir olanları, kan, irin, hayvan pisliği kokularını çok sever ![]() Sigara dumanını çok severler ![]() Sofraya oturduğunda kim “Besmele” çekmezse yemeğini kâfir cinlerle paylaşır ![]() NERELERDE YAŞARLAR HANGİ MEKANLARI SEVERLER Cinler dünyanın her yerinde ,denizlerde ,çöllerde ,kayalıklarda ıssız yerlerde yaşarlar ![]() Kafir cinler;en çok mezarlıklarda yaşarlar, Harabe, ıssız yerleri severler ![]() İnsanların çöplük, mezbele olarak kullandıkları yerlerde yaşamayı tercih ederler çünkü onlar insan artıklarını yerler ![]() Ayrıca hamamlar ,ağaç dipleri ,kaya yarıkları ve deliklerinde yaşarlar ![]() Çok pis insanları çok severler ![]() ![]() Pis evler ,namaz kılınmayan evler, Kur'ân okunmayan evler mekânlarıdır ![]() Evlerde en çok banyo ve tuvalette bulunurlar ![]() Tuvalete girince özellikle Allah'ı hatırlatırlar ![]() Kafir Cinler, şeytanlarla birlikte insanları kötülüklere sevk etmek ve onları yoldan çıkarmak için işbirliği halindedirler ![]() ![]() (En'am Suresi 112–113) ![]() ![]() ![]() ![]() Mü'min cinler camilerde, mü'min evlerde barınırlar ![]() Evlerde mü'min cinlerin bulunması iyidir Çünkü onlar şeytani cinlere karşı koruma görevi yaparlar ![]() YARIN CİNLER İNSANA TESİR EDERLER Mİ KÖTÜLÜK YAPARLAR MI GAYBDAN HABER VERİRLER Mİ YARIN CİNLER NE KADAR YAŞARLAR CİNLER İNSANA TESİR EDERLER Mİ KÖTÜLÜK YAPARLAR MI GAYBDAN HABER VERİRLER Mİ Ömürleri ne kadardır : Kaynaklarında bize ilettiğine ve ortak kanıya göre CİNLERİN Ömürleri çok uzundur ![]() ![]() ![]() Cinler insan tesir ederler mi: Cinler İnsan bedeninde de barınırlar ![]() Kâfir cinler insan bedenini istediklerinde sahiplenirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kişiyi kullanırlar ve istem dışı her türlü hareketi davranışı yaptırırlar ![]() ![]() ![]() Ama kişide bir tuhaflık olduğu hissedilir ama bir anlam verilemez ,”ne oldu buna birdenbire değişti sanki başka biri oldu” ifadeleri kullanılır ![]() KÖTÜLÜK YAPARLAR MI ? Cinler, şua ve enerji gibi varlık olduklarından, vücudun her tarafına nüfuz edebilme kabiliyetini haizdirler ![]() ![]() ![]() Bu hadisten anlaşıldığı gibi cinler, vücudun en iç organlarına kadar nüfuz edebilir ve orada Yaşayabilirler ![]() bir kısım hastalıklara sebep (şeytani cinler)yada o hastalıklara engel olabilirler ![]() Ancak Kafir Cinlerin vucuda yerleşme sebebleri farklıdır ![]() ![]() CİNLER NEDEN İNSAN VÜCUDUNA YERLEŞİRLER ? Cinlerin bedene girmelerine halk dilinde“cinin dokunması yada çarpması denilmektedir” Cinin insan bedenine girmesi için sebepleri vardır ![]() Kötülük yapmak: İnsanın Cine bilmeden kötülükte bulunması : Bunlar aralarındav sıcak su dökmek ; tenha ıssız alanda bevletmek farkına varmadan üstüne basmak oturmak gibi , konuşmalarda alay etmek gibi davranışlardan dolayı cin intikam almak isteyebilir ![]() Aşk : Erkek bir cinin kadına yada kadın bir cinin erkeğe aşık olması durumda bedene girmesi söz konusu olabilir ![]() Bu durumda Cin o kişinin sadece kendisine ait olması arzusuyla evlilikten veya beraberliklerden uzaklaştırabilir ![]() Zulüm etmek : Cin şehvetli bir duyguyla insan bedenine girebilir ![]() ![]() Ya da bir suçunda dolayı saklanmak amacıyla insan bedenine girebilir ve o kişiye zulüm eder ![]() Görevi gereği: Bu durumda Cin herhangi bir büyücü tarafından görevlendirildiğinden kişiye musallat olur ![]() GAYBDAN HABER VERİRLER Mİ Kur’ân-ı Kerim’de cinlerin bu durumunu anlatan birçok âyet vardır ![]() (Hicr/16-18), “ “Andolsun, biz gökte birtakım burçlar yarattık ve seyredenler için onu süsledik ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler, Kur’ân’da bildirildiği üzere, “Levh-i Mahv ve İsbat”ta olan şeylere ulaşmaya çalışır; oradan gözlerine ilişen bilgileri alır ve daha sonra da onları kendi hesaplarına değerlendirebilirler ![]() (Saffat/6-10) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen, böyle hırsızlık sonucu elde ettikleri şeyleri, kendilerine açık insanların kulaklarına fısıldarlar ![]() Peygamber Efendimiz’in ifadesiyle “gır gır” eder ve çoklarını baştan çıkarırlar; zira bu bilgilerin %99’u kendi kattıkları yalanlarla doludur ![]() Belki bunlardan %1’i doğru çıkabilir; işte bu, diğer yalanlara inanılmasına kaynak olur ![]() ![]() ![]() CİN ve ŞEYTAN Cinlerin varlığı Kur’an-ı Kerim ve diğer semavi kitaplarca da kabul edilmektedir ![]() Bütün semavi dinlerde cinin varlığına inanılmakta Tevrat ve İncil’de çokça zikredilmektedir ![]() İnsanlık tarihi boyunca cinlere inanan ve onlarla irtibatta olmaya çalışan olan pek çok uygarlık olmuştur ![]() Cahiliye döneminde Sabiiler, Süryaniler, Eski Yunan ve Romalılar cinleri ilah derecesine çıkarmış ve dev, peri, ,şeytan adlarıyla da andıkları bu varlıklara tapınmışlardır,irtibatta bulunmaya çalışarak bunlarla sihir ve tılsım yapmışlardır ![]() CİNLERLE ŞEYTAN ARASINDAKİ FARK Kur’an-ı Kerimde cinlerin varlığıyla ilgili, "(Rahman 15) " "Cinleri halis ateşten yarattı ![]() (Hicr 27) Cinleri de daha önce zehirli ateşten yaratmıştık ![]() ![]() Anlaşılıyor ki cinler ateşin alevli yerinden yaratılmıştır ![]() (Araf, 12, Sad,76) ![]() diyerek Allah’a isyan eden ve rahmetinden kovulan şeytan ![]() O da cinler topluluğundan bir varlıktı ![]() ![]() ” (Kehf, 50) ![]() ![]() ![]() Anlıyoruz ki Cinler ve Şeytanlar aynı grubu oluşturan ruhani varlıklardır ![]() ![]() (Cin/11) “Bize gelince ,iyilerimizde var başka türlü olanlarımızda :Biz çeşitli yollara ayrıldık ![]() Salh cinlerde iyi ve Salih insanlar gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() Anlaşılıyor ki Şeytanlar Cinlerin Allaha isyan eden ve karşı çıkan grubudur ![]() Kuranda (Saffat 7) “Ve ( onu ) itaat dışına çıkan her türlü şeytandan koruduk ![]() Cenabı Allah emirlerine karşı çıkan şeytana yeniden diriliş gününe kadar bir süre vermiştir ![]() Araf 14/15 “Dedi : Bana insanların diriltilecekleri güne kadar bir süre ver ![]() ![]() Cinlerin ise Allah’a asi olanları olduğu gibi (insanlar misali) mü’min ve itaatkâr olanları olduğunu belirtmiştik ![]() ![]() ![]() ![]() GENEL OLARAK CİNLER HAKKINDA Cinlerin özelliklerini, yaradılışları hakkında genel olarak kısaca maddeler halinde şöylece belirtmek mümkündür: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() İnsanların içlerine sızabilirler ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() Sebe/14 ![]() ![]() ![]() Ancak uzun süre yaşadıkları için insanların bilemedikleri bazı geçmiş olayları ve saklı bilgileri bilme imkânları vardır ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler, şeytanlarla birlikte insanları kötülüklere sevk etmek ve onları yoldan çıkarmak için işbirliği halindedirler ![]() (kötü fiillerin )güzelliklerini fısıldarlar ![]() Kur’an-ı Kerimde bu konu şöyle haber verilir: (En'am Suresi 112–113) ![]() ![]() ![]() ![]() CİNLERDEN FAYDALANILIR MI ? “Havass” ve “azâim” türünden bazı metinlerin okunmasıyla cinlerden faydalanma girişiminde bulunulmasına huddâmcılık, bu işte kullanılan cinlere de huddâm denir ![]() Cinlerin insanlarla temasları göz önüne alınarak her halde dikkatli olunması ve manevi tedbirlerle önlem alınması tavsiye edilir ![]() Sayın Tufan Tufan ; cinler ve etkileri konusunda sizin görüşünüz nelerdir ? Cinler Kuran’da ispatlı yaşayan varlıklardır ![]() Bu konu üzerinde yıllardır yaptığım araştırmalarımı yakında kitap haline getireceğim ![]() CİNLER YAŞAMSAL VARLIKLARINI SÜRDÜRÜRKEN bizimle birlikte dünyamızı paylaşırlar ,onlar her yere ışık hızı gibi bir süratle ulaştıkları için bir mekandan diğer bir mekana , İstedikleri yerlere girerler , onlar için evlerimiz , yaşadığımız diğer alanlar adeta birer konfordur, nerdeyse her yerde bulunurlar çünkü sayıları bizim sayımızdan kat ve kat fazladır, dolayısıyla onlar her yerde ve neredeyse bizimle beraber aynı alanlarda yaşarlar, yemeklerimizi bile paylaşırlar , CİNLERİN BİZLERE ZARARI YOKMU *? BÖYLE TECAVÜZLER SÖZKONUSU İKEN … Cinler de kısım kısım olduğundan bizlere iyiliği olanda vardır kötülük yapmak isteyenleri de ![]() Bugüne kadar bana bu konuda başvuran çok sayıda kadın ve erkek oldu ![]() Biz bu olaya yani cinlerin insan bedenini ele geçirme haline tasallut diğer değişle obsesyon diyoruz, Bu obsesyon hallerini 5 yaşındaki bir çocukta yaşayabilir 60 yaşındaki bir insanda yaşayabilir ![]() Bu hali yaşayan kimse anormal davranışlar da bulunmaya başlar , anormal sözler söyler , Geceleri kabuslar görü görür , yaşanmamış olayları yaşanmış olarak kabul sanır, Korkunç yaratıklar , Halüsinasyonlar görmeye başlar , ![]() Tabi en çok konuşulan ise cinlerin bir bedeni ele geçirmesi veya tecavüz etmesidir ![]() ![]() Tecavüz durumlarında ki bu genellikle kadınlarda olur , çok ender olmakla beraber erkeklerde de tezahür etmektedir , tecavüz anında giysilerin olup olmaması önemli değildir , Beden zorla ele geçirilirken Varlık bir anda kadına abanır eğer ayaktaysa yatmasını sağlar ve tecavüz başlar bazı hallerde bu o kadar hoyrat bir şekilde olur ki kişinin bedenin de şişmeler morluklar görülür ![]() Tabi ki bir kadının asla istemeyeceği bir durumdur bu ama çaresizdir , kimseye de anlatamaz , bu yüzden evlilikleri sona ermiş aileler bilirim , ki evli olan kadın yaşadığı bu durumu kocasına ispatlayamaz , Bu durumlar genelde erkeğin olmadığı zamanlarda ve genellikle yalnız yaşan kadınlarda görülür ![]() Tabi Müslüman mümin cinlerin yapacakları bir durum değildir bu ![]() ERKEĞE DE TECAVÜZ OLUYOR MU ? Bazen dişi cinler tıpkı erkek cinler gibi beğendikleri bir erkeğe sahiplenmek isterler , bir süre bu insanın etrafında dolanıp , itikadini ,inancının gücünü anlarlar , iradesinin zayıflığı , düşük karakter özellikleri , günaha yatkın olması cinin işini kolaylaştırır , artık istediği erkeğine ziyaretlere başlar ve ardından tecavüzler başlar , bu bazen hiç anlaşılmaz gibidir , ama gitgide kendini belli eden bir tecavüze dönüşür ki kişi bu yaşadıklarını kimseye anlatamaz ![]() ![]() ![]() Bu kişiler ömürlerini genellikle yalnız yaşayarak geçirirler, karşı cinse karşı ilgi duyamazlar ve evlenemezler, duygusal bir ilişki bile yaşayamazlar ![]() Bazense erkek şeytani cinler erkek kişilere çocuklara musallat olur , bu durumda bu hali yaşayan kişi ileride kendi cinsine ilgi duyması ve cinsel eğilimlerinin değişmesi Sonucuna kadar varır ![]() Yani homoseksüel eğilimi olanları Cinlerin Tecavüz ettiği kişiler olarak mı görmeliyiz ? Her biri için söyleyemeyiz tabi , genetik yapı var , karakteristik yapı var , çocuklukta yaşanan şiddet yada tecavüz olayları var ![]() Ancak meselenin görünmeyen yanı olarak ta bu tarafı var ![]() Bana gelen bu kişilere ilk sorduğum sorulardan biri küçüklüğünde bedensiz bir varlığın (Cinlerin )saldırısına uğrayıp uğramadığıdır ![]() Anlatılanları duysanız kulaklarınıza inanamazsınız ![]() ![]() Bunların bir kısmının başından geçen bu tecavüz olaylarında yaşadıklarını ve çaresizliklerini isim vermeden sizler anlatacağım ![]() Tabi bedenli varlıkların tecavüzünü değil ![]() Bunlar tecavüz durumu nasıl sona erer ; nasıl tedavi edilir yani böyle hallerde size gelenler olduğunda neler yapıyorsunuz ? Bakınız bu halleri yaşaya kişiler ne yazık ki çevreden görebileceği tepkilerden dolayı kimseye bir şey açıklayamıyor , yıllarca bu sıkıntıları ile yaşıyorlar , Ta ki mesele artık dayanılmaz bir hal alınca bize geliyorlar ![]() Toplumumuzda bu sıkıntıları yaşayanların bana ulaşması için , yaşadıklarından dolayı utananların , veya bu yaşananların gizli kalmasını isteyenler için özel bir sesli yanıt sistemi kurdum ( 0 592 211 39 29 aranıyor 5555 tuşlanıyor ![]() bırakılan tüm mesajları tek tek dinliyorum ![]() İsteyenler bana hemen bağlanabiliyorlar ![]() ![]() Mesaj bırakanlarla istedikleri doğrultuda temasa geçip ilgileniyorum ![]() Diğer taraftan “Bende Cin gördüm “ diyenlerin sayısı o kadar fazla ki ,inanamazsınız ![]() İddaa ediyorum yetişkin Her 3 kişiden biri yaşamlarının bir döneminde bu varlıkları görmüştür ![]() Yakında böyle bir kamuoyu yoklamasını ; gazetemizin desteğiyle yapmayı düşünüyorum , bir nevi toplumun nabzını tutacağız ![]() SAYIN TUFAN TUFAN Bu sıkıntıları yaşayan kişilerin ne yapması gerekiyor bu meselenin tedavisi nedir , Bakınız bu meselenin tedavisi kesinlikle Yüce Kitabımız Kuran-ı kerimdeki ayeti şerifelerle olmaktadır , Başka hiçbir tedavisi yoktur , Bu ruhsal tedaviyi gerçekleştirecek olan kişinin dini itikadi yüksek , kalben imanı kuvvetli , ruhen olgunluğunu tamamlamış , ahlaken ve vicdanen güçlü bir kişilikte olması gereklidir , Tedavi nasıl gerçekleşiyor ?neler gerekiyor ? Bunları sizi uzun uzun anlatacağım ,öncelikle belirteyim ; bu durumda olan kişilerin mutlaka güvenilir bir kişiden manevi yardım almaları gerekir ki bir daha bu sıkıntıları ömürleri boyunca yaşamasınlar ![]() BAZI KORKU FİLMLERİ İLE İLGİLİ NELER SÖYLEYECEKSİNİZ Mesela bakınız BÜYÜ filminde ki tecavüz sahnesi aylarca konuşuldu , tabi konuşulan daha önemli konu ise BÜYÜK bir faciadan kılpayı kurtulunan Filmin galasındaki yangındı ![]() ![]() Ben o yangının şeytani cinlerin yol açtığını söyledim ![]() İddaamı ispatlamamı istediler bende ispatladım ![]() Flash tv stüdyolarında Hakan Aygün ve ekibiyle yangın anında çekilen görüntüleri saniye saniye izleyerek 20 ye yakın cin ve şeytan şekli silüeti tespit ettim, biliyorsunuz cinler dumansız ateşten yaratılmış varlıklardır , ancak duman halinin içinde bu suretlerini hep birlikte görebildik , bazı görüntülerde ise çok daha çirkin korkutucu yüzler vardı ancak ben görmeme rağmen yaklaşık 10 kişilik gazeteci ekibi göremediler , onlar da görünen silüetleri kullanmaya karar verdi ![]() Günlerce yayınlanan bu görüntüler ve açıklamalarım kanal d zaga programında da konu oldu davet edildim , durumu anlatmaya çalıştım , Bu arada Sn ![]() Bakınız yangından sonrada BÜYÜ filminin çekimi sırasında da bazı anormal olayların yaşandığını çekim ekibinin ve oyuncuların bundan dolayı rahatsızlık duyduklarını bizzat kendileri anlattılar , PEKİ NEDEN BÖYLE OLUYOR Çekimin yapıldığı alandaki bazı varlıkların bu çekimden rahatsız oldukları açıktır , Büyü, cin ,şeytan gibi kelimeler kendi başlarına dahi bir çekim alanı oluştururular , Bu yüzden halk arasında çekinme ve korkamadan dolayı cin ismi söylenmeden “”üç harfliler “ adıyla anlatılır ; bu şekilde söylenmektedir ![]() Fimin adı BÜYÜ içeriği Cinlerle dolu ve filmin en çok konuşulan sahnesinde Şeytani bir Cin’in tecavüzü var ![]() Dolayısıyla çekim mekanı hem yaşadıkları alan olabilir, rahatsızlık duymuşlardır hem de yapılan çekim sahnelerinden olacak ki , böylesi bir felaketin sebebini oluşturdular , Şu sıralar henüz vizyona girmemiş olan SEMUM adlı benzer bir korku filminin setinde yaşanan anormal şeylerde oyuncuları ve ekibi korkuttuğundan Konuyla ilgili bir din bilginin getirilerek orada okumalar yaptığını ve koruyucu dualar ( cevşen ) dağıttığını basından öğrendik , Buradan da anlıyoruz ki rahatsız edilen bu Cinler ; karşılık olarak rahatsız ediyorlar , CİNLERİN BAŞKA NE GİBİ KÖTÜLÜKLERİ VAR ? Mesela Cinlerin NAZAR etmesi gerçeği var ![]() Cinlerin nazarı çok tahrip edici bir etkiye sahip ![]() NASIL YANİ CİNLERDE İNSANLAR GİBİ NAZAR MI EDİYOR , Evet cinlerde NAZAR ediyor bunu peygamber Efendimizin dua ediş şeklinden anlayabiliyoruz …… ![]() ![]() Bu kadar ileri teknolojiye rağmen Bizler Cinleri neden görüntüleyemiyoruz ![]() Bakınız onlar eterik yani seyyal şeffaf bir yapıdalar ancak istediklerinde bazı hayvan veya insan şekillerine girebiliyorlar , bu bütün cin tayfası için geçerli değildir bir kısmı için geçerlidir , o bir kısım varlığın özelliğidir bu , bu varlıkların kademeleri yüksek ve güçleri fazladır ![]() 2 - 3 yıl önce Ukrayna da tesadüfen amatör kamerayla çekilmiş bir kaza anında ölen kişinin ruhunu duman halinde çıktığı görüntülenmişti, Bende Ruh- Cin uzmanı olarak CINE 5 haber programında görüntüyü tekrar izleyerek bunun bir göz yanılması olmadığını; ölen kişinin ruhu olduğunu belirtmiştim ![]() Neden her ölen kişide görüşmemesinin sebebini de olayın oluşmasıyla kişinin şok durumuna girmesinin , bu ani şok tan ötürü ruhsal enerjisinin yani ruhunun görülür hale geldiğini ifade ettim ![]() Artık o noktalar doğru ilerliyoruz ![]() CİNLER KADEME KADEME DEDİNİZ ,NASIL BİR KADEMDİR BU ? Cinlerde insanlar gibi öncelikle Allah’a kulluk etmek için yaratılmışlardır ![]() sonrasında da hizmet etmekle vazifelidirler, Bu hizmet genellikle kendi alemlerindeki işleri organize etmek , bazen de dünyevi işlerde yardım etmek olabilir , Bu hizmetler ne kadar iyi yerine getirilirse bu liyakatlar karşılığı olarak daha üst rütbeler ve yetkiler verilmektedir ![]() YANİ ORADA KADEEMELER VAR YETKİLER VAR ÖYLEEMİ Kesinlikle ![]() Dolayısıyla bu ruhani alemin daha ucunu bile bilmeyen bazı kimselerin kendini medyum olarak tanıtmaları da açıkça saçmalık oluyor ![]() Diğer taraftan; Dünyada bir tek ben cinlerle görüşüyorum diyen Sn ![]() Yani millet ağzıyla değil gözleriyle güler bu söze ![]() ![]() NASIL YANİ CİNLERDE İNSANLAR GİBİ NAZAR MI EDİYOR , Evet cinlerde NAZAR ediyor bunu peygamber Efendimizin dua ediş şeklinden anlayabiliyoruz …… ![]() ![]() Nazarın gerçek olduğunu ve insanın kaderiyle yakından alâkasının bulunduğunu ifade eden Peygamber Efendimiz şöyle buyurmaktadır: “Nazar haktır, kader ile yarışan birşey olsaydı, nazar değme işi yarışıp onu geçerdi (kaderi değiştirirdi) ![]() Özellikle kadınlar kendi güzelliklerini ve bilhassa kız çocuklarının güzelliklerini aşırı derecede teşhir etmemelidirler ![]() ![]() ![]() ![]() “Resulullah (a ![]() ![]() ![]() ![]() Şu halde anlaşılıyor ki,cinlerde nazar ederler ![]() “Cinlerin nazarı oktan daha sür’atli geçer” diyen âlimlerde vardır ![]() Göz değmesini, cinlerin çarpması ve nazar etmesi mânâsında olarakta anlayabiliriz ![]() EN ÇOK KİMLER BU SALDIRILARA MARUZ KALIYOR ? GÜZEL KADINLAR-KIZLAR DİKKAT! Bu konuda kesin konuşmak mümkün değil,ancak bana gelenlerden, anlatılanlardan ve gözlemlerimden çıkardığım sonuçlar,genelde yalnız yaşayan kadınların,çok güzel bir yüze ve fiziğe sahip olanların,bizim konularımızla bilinçsizce uğraşanların,ruh çağırma seansları düzenleyenlerin,bazı büyü kitaplarını okuyup bilinçsizce uygulamaya kalkanların başına daha çok gelmektedir ![]() Örneğin çevrenize dikkatlice bakın,yanına yaklaşamadığınız,kimbilir kaç erkek arkadaşı yada taliplisi vardır diye düşündüğünüz çok ama çok güzel bazı kadınların yalnız yaşadıklarını, hayatlarında kimseyi almak istemediklerini,alamadıklarını görebilirsiniz ![]() Ne yazık ki yaşamlarının büyük bir bölümünü yalnız geçirirler ![]() ![]() ![]() Bunlar bildiklerimiz,gelenler,anlatılanlar,yaşananlar ![]() Bir de,anlattığında dışlanacağı korkusuyla anlatılamayanları hesap ederseniz durumun ciddiyeti ortaya çıkar ![]() CİN SALDIRISINA UĞRAYAN BİR KİŞİ SİZE GELDİĞİNDE NE YAPIYORSUN NASIL BİR SÜREÇ OLUŞUYOR, Cin saldırısı veya tecavüzü durumunda nitelik kadar nicelikte önemlidir , , kişi bu süreç içinde kaç kez mağdur olmuştur, bu tecavüzler hangi sıklıklarla yapılmaktadır ,şiddet var mıdır ![]() Varsa konuşmalar ne yöndedir,görünen varlık nasıl görünmektedir gibi ![]() Bunlar bazı değişik sorularda kişinin anlatımıyla dinlendikten sonra,bazı özel uygulamalarla kişi transa geçirilir ve varlığın konuşması sağlanır ![]() DEVAMI Bu celsede varlığın kim olduğu,İsmi ve kademesi sorulur,neden bu bedene acı,işkence yaptığı sorulur ![]() ![]() ![]() Bazıları korktuğundan bedeni hemen terk edeceğini söyler,terk eder,bazıları ise asla bedeni terk etmeyeceğini söyler,böyle bir durumda özel okumalar yapılır ardından ve özel şifre kelimeler yüksek sesle söylenir ![]() Varlık çaresi kalır,ya yok olacak ya da gidecektir ![]() ![]() SİZE SALDIRAN BİR VARLIK OLDUMU ? Medyumluk olarak tanımlanan mesleğimi(ki gelecekten haber verme meselesini bu sıfatın dışında tutarak diyorum ki) manevi danışmanlık olarak kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısacası elektrikle uğraşıp ta çarpılmayanın neredeyse olmadığını düşünürsek meselenin özü ortaya çıkar ![]() SİZE AŞIK OLAN BİR VARLIK –CİN OLDU MU ? Yıllar önceydi ![]() Bir ruhsal şifa celsesinde yardımcı medyumuma operatörlük yapıyordum ![]() ![]() ![]() İlk varlık (CİN)yetersiz olduğundan kibarca gönderdim ![]() Ardından başka bir varlık geldi,birkaç şifreli konuşmadan geçtikten sonra bana ”beni tanıyor musun” dedi ![]() Cevap vermedim ![]() ![]() Herkes şaşkınlık içindeydi ![]() Kendisine niye bu celseye geldiğini,konuşmak için bu celseyi seçtiğini sordum ![]() ![]() Ona ismini sordum ![]() ![]() ![]() Gece olduğunda kendisiyle konuşur durumdaydık ![]() Beni ilk nerde gördüğünü,en çok hangi özelliğimi beğendiğini,benimle neler yapmak istediğini anlattı ![]() ![]() arkadaş kalabileceğimi söyledim ![]() ![]() Bu durumda ona kendisini bazı dualarla incitebileceğimi söyledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FAL BAKANLARIN ÇOĞU CİN SALDIRISINA MARUZ KALIRLAR Kafelerde,evlerde,bodrum katlarında neredeyse her sokak her köşe başında fal bakan kişiler vardır bunların çoğunu kadınlar teşkil ederler,genellikle güzeldirler,ben bu kişilerinduygusal olarak karşı cinsten kimseye yakınlaşamadıklarını,yakınlaşma olduğunda ise nedeni belirsiz anormal gerginlikler yaşadıklarını ve ilişkilerinin başlayamadan sebepsizce bittiğini gözlemledim ![]() ![]() Bende bu yaşadıklarının neden ve niçin lerini anlatırım ![]() Fal bakımı bilinçli ya da bilinçsiz olsun kişiyi ruhsal olarak alıcı duruma getirir ![]() Bu alıcı anten olma durumunda hangi varlık gelmek isterse o varlık kişiye rahatça gelebilir ![]() ![]() ![]() FAL BAKTIRANLARA NE OLUR? Ne yazık ki fal çılgınlığı her geçen gün artmakta ve toplumuzdaki kişileri derinden etkilemektedir ![]() ![]() ![]() Bir süre sonra sürekli fal baktıranların ruhani yapısında gözle görülür bir değişiklik düşünme konuşma ve davranışlarda gözle görülür bir farklılık kendini gösterir ![]() ![]() HER CİN SALDIRIR MI? Daha önce de söylediğim gibi saldırı ve tecavüz amacını taşıyan cinler asla mümin cinler değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİNLER GELECEKTEN HABER VERİR Mİ? Cinler gelecekten haber veremezler ![]() ![]() Ancak içe doğuş halleri hemen hemen her insanda vardır ![]() ![]() ![]() Bunda büyük hikmetler vardır ![]() ![]() CİNLER BEĞENDİKLERİ KADINA NASIL YAKLAŞIRLAR ? Cinler sevdikleri kadına belli etmeden yaklaşırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİNLER EN ÇOK NEREDE YAKLAŞIR? Kesin olmamakla birlikte genelleme yaparsak Cinler en çok yatak odalarında yaklaşır ![]() Ardından banyodaki çıplak hallerde yaklaşır ![]() ![]() ![]() ![]() CİNLERİN ŞEHVETLİ DUYGULARI NERDEN GELİYOR? Cinlerde insanlar gibi Allah’a kulluk etmek üzere yaratılmış varlıklardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TECAVÜZDEN SONRA KADININ BEDENİNİ ELE GEÇİREN CİNİN ÇOCUĞU OLUR MU? Tecavüzden sonra çocuğu olan hiçbir kadına rastlanmamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİR İNSAN CİNLİ OLDUĞUNU NASIL ANLAYABİLİR? Köşemiz de anlatılan cin saldırıları yüzlerce yerli yabancı filme konu olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini belli eden cinlerde kulağa ses olarak fısıldama ,göze görüntü olarak gelme, geceleri yaşanan karabasanlar kabuslar oluşmaktadır ![]() ![]() Diğer tarafta ise kişinin rüyalarında görünen yüzler, uykularındaki ağırlık, yaşamdan kopma ve yalnız yaşama isteği, insanlara yaklaşamama, tüylü varlıklardan korkma, sudan korkma, ateşten korkma, vücudun belirsiz yerlerinde oluşan ağrılar ve sancılar, günlük yaşamda yaşanılan umulmadık aksilikler, bitkinlik hali, gece uyuyamama, karanlıktan korkma gibi haller görülebilir ![]() ![]() ![]() Sayın Tufan Tufan ; cinler ve etkileri konusunda sizin görüşünüz nelerdir ? Cinler Kuran’da ispatlı yaşayan varlıklardır ![]() Bu konu üzerinde yıllardır yaptığım araştırmalarımı yakında kitap haline getireceğim ![]() CİNLER YAŞAMSAL VARLIKLARINI SÜRDÜRÜRKEN bizimle birlikte dünyamızı paylaşırlar ,onlar her yere ışık hızı gibi bir süratle ulaştıkları için bir mekandan diğer bir mekana , İstedikleri yerlere girerler , onlar için evlerimiz , yaşadığımız diğer alanlar adeta birer konfordur, nerdeyse her yerde bulunurlar çünkü sayıları bizim sayımızdan kat ve kat fazladır, dolayısıyla onlar her yerde ve neredeyse bizimle beraber aynı alanlarda yaşarlar, yemeklerimizi bile paylaşırlar , CİNLERİN ŞEHVETLİ DUYGULARI NERDEN GELİYOR? Cinlerde insanlar gibi Allah’a kulluk etmek üzere yaratılmış varlıklardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TECAVÜZDEN SONRA KADININ BEDENİNİ ELE GEÇİREN CİNİN ÇOCUĞU OLUR MU? Tecavüzden sonra çocuğu olan hiçbir kadına rastlanmamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİR İNSAN CİNLİ OLDUĞUNU NASIL ANLAYABİLİR? Köşemiz de anlatılan cin saldırıları yüzlerce yerli yabancı filme konu olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini belli eden cinlerde kulağa ses olarak fısıldama ,göze görüntü olarak gelme, geceleri yaşanan karabasanlar kabuslar oluşmaktadır ![]() ![]() Diğer tarafta ise kişinin rüyalarında görünen yüzler, uykularındaki ağırlık, yaşamdan kopma ve yalnız yaşama isteği, insanlara yaklaşamama, tüylü varlıklardan korkma, sudan korkma, ateşten korkma, vücudun belirsiz yerlerinde oluşan ağrılar ve sancılar, günlük yaşamda yaşanılan umulmadık aksilikler, bitkinlik hali, gece uyuyamama, karanlıktan korkma gibi haller görülebilir ![]() ![]() ![]() (Sevgimle kalın) (Alıntıdır) |
![]() |
![]() |
|