![]() |
Cinlerin Din İle Alakalı Oyunları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinlerin Din İle Alakalı Oyunlarıİnsanları yoldan çıkarmak için bütün yolları denedikten sonra basaramadıkları zaman ise insanlara dini yoldan saldırıya gecerler ![]() ![]() ![]() ![]() Ama dini bilgisi az olupta dine bagımlı olmaya çalısan kişilere dinle alakalı konularla yaklaşıb onları yönetmeye başlarlar onlara ve arkasındakilere en büyük darbeyi vurmuş olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler insanların bulundukları ortama göre yaklaşır bu kişide şehevi istek yoksa kumar yoksa hırs yoksa sadece dinle alakalı ortamı kaldıysa dinle alakalı ortamdan yaklaşır demiştik ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güne kadar ne ögrendin? O mübarek zat sa cevabenbenim ögrendigim hiçbir şey ögrenmedigimdir demiş böyle büyük alim örnek insan kendini ilimde az bulurken bizim zat sa artık ilahi kapıların ona acıldıgını her şeyi bildigini ve mantıgına göre yorumlarla önüne gelene fetvalar vermeye başlar ve İmamı Azamın da görüşlerine ters düşmeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ona göre herkes cahildir herkes onun için ya düşman yada terk etmesi gerekendir ![]() ![]() ![]() Ve bir gün rüyasında yeşil cübbeli sarıklı tatlı yüzlü sevimli sakallı bir zat gelir selam vererek konuşmaya başlar bu zat kendisini mevlana nakşi bendi hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mürsittir ve müritler lazımdır onuda cinler hazırlarlar, çevresindeki dostlarınında rüyalarına girerek ve elektirik dalgaları beyinlerine göndererek sekiz on kişilik bir gurub oluştururlar hepsi ayrı ayrı rüyalarında görerek onu şeyh zannederler rüyalarınını birbirlerine anlatarak inançları rüyaları aynı olunca büsbütün artar artık onlarda hazırdır diniseven ve hizmet etmek istiyen cahil müslümanlardır ![]() Rüyalarında evliya olarak gördükleri arkadaşlarıyla İlk karsılaştıklarında elini etegini öperek cinlerin rüyalarında evliyaymış gibi görünerek verdikleri talimatlarıyla etkilenerek ve kabullenerek şeyh ilan edilen zattan hepsi ayrı ayrı tövbe alırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Biz islamiyyeti tam anlamıyla yaşama istegiyle kıvranırken ve islamiyete büyük saygı gösteren bir millet olarak birileri islama ters bir şey söylediginde düşman iyi bir sey söyledigi zamansa hemen dost oluveririz oysaki hiç ne maksadı ne düşüncesi ne oldugunu araştırmalıyız mesela bence elhamdülüllah müslümanım ve dine saygım sonsuzdur ama layık idare edilen bir ülkede yaşıyoruz yani devlet idaresi islam deyildir yani vatandaşlık hangisidir olursa olsun kabuldür herkes dini kanunlar ölçüsünde yaşar demektir yani rejim ve idare şekli dinsizligi ve tüm dinleri idare kabul etmemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyer taraftan aynı şekilde cinleri maskarası olmuş onların emirlerine girmiş daha fatihayı bile dogru okuyamıyan aciz insanlarımız cinlerin namuzsuzluklarına alet olmuş olanların emirlerine girmiş ve harfiyyen onların emirlerine uyarak bir şey almadan vermeyiz diyen pis cinlerin dine ve küfre hatta Allah a şirk koşmadan sana yardım etmeyiz dediginde bana yardım et ne istersen yapacagım diyen ve tuvalete ayet atan ayeti idrarla yıkayan necis şeylerle yazı yazan hatta işini başarmak için en yakınlarıyla cinsel ilişkiye giren hasta olarak gelen aciz kişilerin mahrem yerlerine yazılar yazan kadınlarımızın cinlerin seyretmesi için yalnız başına soyunup mahrem yerlerine ayetler sürüb cinlerden yardım isteyen şerefsiz kafir insanlara bu ülkede hastalarımızı tedavi ettirecegiz diye dörde katlanıb onlara din alimiymiş gibi hocam demiyormuyuz? Bu namussuzlara kafirlere onlarda cinlere tapmış ilahlarını cnden seçmiş adiler deyillermi ? ve cinlerde bunlara dini kısbet altında maskaralıklarını artıarak onları yalan ve şirkleriyle yüceleştirmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En güzel tedavi Kuranla ve psikiyatri ve tıbla yapılandır ![]() ![]() Benim canım müslüman kardeşim beni sokmayan yılan bin yıl yasasın her koyun kendi bacagından asılır bunlar yahudi sözleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Sevgimle kalın) (Kaynak:Cinalemi ![]() |
![]() |
![]() |
|