Dün gece saat 2bucuk civarında bilgisayarın başındaydımuykum geldi yatmaya karAr verdim o zamana kadar bi sorun yoktuyataga gittim ama uyuyamadım ve 2saat yatakta debelendimsonra uykuyla uyaniklik arasında rüya görmeye başladimrüyadA tuvalette bi yatak vardı ve ben o yatakta yatıyordumsonra tuvaletin kapısını bi adam zorlamaya basladı ve kendi kendine burada kim yatıyor diye soruyorduadam kapıyı açıp iceriye girdi tam o anda rüya kendi yatağımda devam etmeye basladı bilincim yerindeydihareket edemiyordumsonra ayaklaımdan başlayıp üzerime birşey oturmaya basladıkafama doğru yaklaştıkça sesi artmaya başladı ve sağ kulagıma fısıldamaya başladı çok hızlıydı dediklerini anlayamıyordumkafama geldiği anda zar zor ayetel kürsiyi okumaya başladımduaya başladıgım anda yavas yavas kalkmaya başladısonra kendime geldim ve sağ kulağım çınlıyor ve kaşınıyordubu yaşadıklarımın benzerini 2defa daha yaşamıştım Bu yaşadıklarım neydi?sizlerden yardım bekliyorum
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.