Neye İşaret??? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Neye İşaret???bu sabah saat 4 sularında kuzenimle mutfakta oturmuş konuşurken kuzenimin birden bir telaş sardı Yüzüme bakmadan konuşmaya çalıştı![]() ![]() bir gariplik olduğunu sezdim![]() ![]() (ben yaşanmış bir cin hikayesi anlatacaktım daha konuya başlamadan kuzenim ''sus anlatma ne anlatacağını biliyorum dedi'')arada bir yüzüme bakıyor sonra tekrar eliyle alnını avuyor gibi yapıp yere bakıyordu![]() ![]() neyse sen bir şey mi görüyorsun dedim![]() ![]() sonra söylerim dedi![]() ![]() ![]() ben ısrar edince ''arkanda'' dedi![]() ![]() ben göremiyorum ama hissediyorum telaşlanmadım sadece kuzenimin ne kadar zorlandığını gördüm ve buna üzüldüm![]() ![]() meğerse o görebiliyormuş ve ben bunu yeni öğrendim![]() ![]() malum bu tür mevzular çokda dile gelebilcek ve herkese anlatılabilcek mevzular değil![]() ![]() ezan okunduktan sonra bana anlattı![]() ![]() ![]() ilk olarak benim alnımda bir göz belirmiş işte o sırada kuzenim telaşlanmaya başlamış ![]() ![]() sonra işte yere bakıp gözlerini avduktan sonra acaba hayal mi gördüm dedikten sonra bana tekrar baktı ve yüzünde korku belirdi![]() ![]() bana bir daha baktığında arkamda durduğunu ve saçımı okşadığını görmüş![]() ![]() ve bende bunu hissettim![]() ![]() ![]() benim merak ettiğim önce alnımda belirlenmesi sonra arkamda durup saçımı okşaması neye işaret bu???? bileniniz var mı?? |
|
|
|