Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korku, sorunum, yaşadıklarım

[ Korku Sorunum Ve Yaşadıklarım ]

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[ Korku Sorunum Ve Yaşadıklarım ]

Selamın Aleyküm Arkadaşlar Benim Bir Sorunum VarCinlerden Çok KorkuyorumHiç Görmedim Bişey Yapmadım Bana Zararları Dokunmadı Ama Akşam Çok KorkuyorumBir gün Akşam Evde Tektim Kulağıma Tuhaf Sesler Geldi Çok Hızlı ve Anlamsız KonuşuyorlardıDirek Dışarı ÇıktımKorkudan Babam Gilin Gelmesini BekledimOnlar Geldiğimi İçeri GirdimKulağımda Sürekli Bir Çınlama VarForumlarda Okudum Bazılarını Suyun Kenarına Atmışlar Korkudan Şehir Boşatmışlar Ailemdekiler Bu Gidişle Kafayı Yiyeceksin DiyorBiz Bu Yaşa Kadar Geldik Birşey Duymadık Yaşamadık Görmedik DiyorlarKorkacak Bişey Yok DiyorlarAllah'a İnan Dua Et Yeter DiyorlarBu Korkudan Akşam Dışarı Bile ÇıkamıyorumBu Sorunun Üstesinden Nasıl Gelebilirim Korkumu Nasıl Yenebilirim Psikologa mı Gitsem Yardımcı Olun LütfenBundan Dolayı Forumda Verilen Astral Seyahat Farkındalık Meditasyon vb Hiç Birşey YapamıyorumRüyamdada Kaç Sefer Aynı Sesle Yalnız Değilsin DiyorlardıYardım Edin veya Çözüm Önerisi Sunun Bana Lütfen

# Konu kapatılabilir Artık Korkacak Bişey Olmadığını AnladımFakat Arkadaşların yorumlardan yararlanmalarını İstiyorsanız Açık kalabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com