Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birşeyler, oluyor

Bana Birşeyler Oluyor

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Birşeyler Oluyor

Konuyu nereye acacagımı bilmiyordum yanlıs yere açtıysam af buyurun s Arkadaşlar parapsikolojiye bi arkadaş sayesinde başvurdum, öğrendigim çok güzel, yararlı şeylerde oldu vesselam ilk araştırdıgım konu cinlerdi, onlar hakkında herşeyi bilmek ögrenmek istiyordum 6 aydır garip garip şeyler oluyor Paronayakmı oldum bilmiyorum ama bazen geceleri durduk yere tüylerim diken diken oluyor sanki onları hissediyorum Bazende bi garip oluyorum anlatamıyorum Durduk yere hiç aklımda yokken aklıma geliyorlar Rüyalarımda içime girdigimi görüyorum bağırdıgımı flan Boguk bi sesle konusuyorlar anlamıyorum O kadar gerçek geliyorki , sabahları uyandıgımda şoka giriyorum resmen Astral seyehat denemelerimdede felç gibi oluyordum bilincim yerindeydi fakat hareket edemiyordum
Şimdi ne yapmam gerekiyor?Sizler benden daha bilgilisiniz bu cinmidir neyin nesidir?
Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Bana Birşeyler Oluyor

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bana Birşeyler Oluyor

Bende cin çağırmaya heveslendiğimde garip şeyler olmaya başlamıştıAslında garip şeyler olmasını istiyordum daEşyalarım kaybolmaya başladı,rüyalarımda 1 hafta boyunca cinleri görüyordum,rüyamda cinler bana sataşıyorlardı ben hep gülerek ayetel kürsi okuyarak uyanıyordumBir keresinde rüyamda eski bir ev(klasik perili köşk) kiraladımGece uyurken tepemde 4 cin belirdi beni de bir gülme tuttu nedense sonra ruhum çekilmeye başladı,ben de ayetel kürsi okuyup uyandımAma uyandığımda her yerim astral seyahatteki gibi uyuşmuştuÇözüm anlattıklarımın içinde gizli zatenAyetel kürsi okuGünde 100 defa okursan gönül gözün açılır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com