Bana Birşeyler Oluyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Birşeyler OluyorKonuyu nereye acacagımı bilmiyordum yanlıs yere açtıysam af buyurun s Arkadaşlar parapsikolojiye bi arkadaş sayesinde başvurdum, öğrendigim çok güzel, yararlı şeylerde oldu vesselam ilk araştırdıgım konu cinlerdi, onlar hakkında herşeyi bilmek ögrenmek istiyordum 6 aydır garip garip şeyler oluyor Paronayakmı oldum bilmiyorum ama bazen geceleri durduk yere tüylerim diken diken oluyor sanki onları hissediyorum Bazende bi garip oluyorum anlatamıyorum Durduk yere hiç aklımda yokken aklıma geliyorlar Rüyalarımda içime girdigimi görüyorum bağırdıgımı flan Boguk bi sesle konusuyorlar anlamıyorum O kadar gerçek geliyorki , sabahları uyandıgımda şoka giriyorum resmen Astral seyehat denemelerimdede felç gibi oluyordum bilincim yerindeydi fakat hareket edemiyordum![]() Şimdi ne yapmam gerekiyor?Sizler benden daha bilgilisiniz bu cinmidir neyin nesidir? Selametle ![]() |
|
Bana Birşeyler Oluyor |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bana Birşeyler OluyorBende cin çağırmaya heveslendiğimde garip şeyler olmaya başlamıştı Aslında garip şeyler olmasını istiyordum da Eşyalarım kaybolmaya başladı,rüyalarımda 1 hafta boyunca cinleri görüyordum,rüyamda cinler bana sataşıyorlardı ben hep gülerek ayetel kürsi okuyarak uyanıyordum Bir keresinde rüyamda eski bir ev(klasik perili köşk) kiraladım Gece uyurken tepemde 4 cin belirdi beni de bir gülme tuttu nedense sonra ruhum çekilmeye başladı,ben de ayetel kürsi okuyup uyandım Ama uyandığımda her yerim astral seyahatteki gibi uyuşmuştu Çözüm anlattıklarımın içinde gizli zaten Ayetel kürsi oku Günde 100 defa okursan gönül gözün açılır![]() |
|
|
|