08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanrıdan Direk İnsanlıga Mesaj
siz sonsuzluga dogru yolculuk ederken,ustalıga dogru giderken,kendinizi yaşamınızda,bazılarını istemeyeceginiz birçok durumla,koşulla ve gelişmeyle karşı karşıya bulacaksınız çogu kişinin böyle anlarda yaptıgı ilk şey sizin son yapmanız gereken şeydir bu tüm olanların ne anlama geldigini anlamaya çalışmaktır bazıları her şeyin bir nedeni oldugunu düşünür ve onun için bu nedeni anlamaya çalışırlar başkalarıysa bazı belirli şeylerin 'bir işaret 'oldugunu söylerler ve işaretin onlara ne söyledigini anlamaya çalışırlar şöyle ya da böyle,insanlar yaşamlarındaki olaylarda ve deneyimlerde bir anlam bulmaya çalışırlar ama GERÇEKhiç bir şeyin bir anlamı olmadıgıdır yaşamdaki karşılaşmalar ve deneyimlerde gizli olan,bu karşılaşma ve deneyimlerin aslında yatan bir gerçek yoktur onu oraya kim gizleyecek ki?ve neden?eger sizin keşfetmeniz için orada bir gerçek olsaydı,onu gözle görülür kılmak çok daha verimli olmaz mıydı?eger TANRININsize söyleyecek bir şeyi olsaydı,bunu sizin çözmeniz gereken bir gizem haline getirmek yerine size söylemesi çok daha kolay ve çok daha KİBARCA olmaz mıydı?GERÇEK ŞUDUR Kİ,SİZİN ONAVERDİGİNİZ ANLAMDAN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİN,HİÇBİR ANLAMI YOKTUR YAŞAM ANLAMSIZDIR Bu birçok kişi için kabul etmesi zor bir gerçektir,ama bu BENİM EN BÜYÜK ARMAGANIMDIR yaşamı anlamsız kılarak,size herhangi bir şeyin ya da her şeyin anlamının ne olduguna karar verme fırsatını veriyorum kendi verdiginiz kararlarla yaşamdaki herhangi bir şeyle ve her şeyler ilişkiniz içinde kendinizi tanımlayacaksınız BU ASLINDA,OLMAYI SEÇTİGİNİZ KİŞİYİ DENEYİMLEMENİN YOLUDUR bu kendini yaratma edimi ya da kendinizi KİM OLDUGUNUZLAilgili en büyük hayallerinizin en büyük halinde YENİDEN YARATMA EDİMİDİR yaşamın anlamı ya da herhangi bir olayın,durumunun anlamını aramayın ona anlamını verin,sonrada o olay içinde OLMAYI SEÇTİGİNİZ KİŞİYİ BİLDİRİN,ifade edin ve deneyimleyin olmayı seçtiginiz kişi olun bir şeyleri neden yaptıgınızı ya da olayların neden öyle geliştigini hep kafanızdan uyduruyorsunuz ama çogu zaman bunu bilinçsizce yapıyorsunuz şimdi KARARLARINIZI BİLİNÇLİ OLARAK verin ve yaşamınızı bilinçlice YARATIN Eger iyi bir gözlemciyseniz yaşamınızı bilinçlice yeniden yaratana kadar kendinizi tekrar tekrar aynı duruma ve koşullara getirdiginizin FARKINDA VARACAKSINIZ BU USTALIGA GİDEN YOLCULUKTUR USTA ve ustalık yolundaki ögrenci,YANILSAMALARIN birer yanılsama oldugunu bilirler,onların neden orada olduguna karar verirler ve sonra benlikte YANILSAMALAR YOLUYLA bir sonra neyin deneyimlenecegini bilinçli olarak yaratırlar BİLİNÇ HER ŞEYDİR BİLİNÇ DENEYİMLERİ YARATIR   Yaşamdaki herhangi bir deneyimle karşılaştıgınızda,sizin de ustalıga dogru ilerlemenizi saglayacak bir formül,bir süreç vardır yalnızca aşagıdakileri söylemeniz yeterli 1-dünyamdaki hiç bir şey gerçek degil 2-her şeyin anlamı benim ona verdigim anlamdır 3-BEN BEN OLDUGUNU SÖYLEYENİM VE DENEYİMİM BEN ONUN NE OLDUGUNU SÖYLERSEM ODUR yaşamın yanılsamalarını ögrenmenin YOLU BUDUR   diger yazılarımda da tanrıdan bize gelen olaganüstü mesajları yazmaya devam edecegim  selamnız nameste olsun  asu
|
|
|