Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dahası, dedi, mesajım, tanrı

... Ve Tanrı Dedi Ki,Bu Benim Size Mesajım,Dahası Da Var.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

... Ve Tanrı Dedi Ki,Bu Benim Size Mesajım,Dahası Da Var.




Ya kendi yarattıgınız yanılsamayı yaşamayı sürdürmeyi seçeceksiniz ya da bunun yerine yanılsamadan çıkmayı,onu bir yanılsama olarak görmeyi,yanılsamayı dünya üzerinde CENNETİ VE GERÇEKTE KİM OLDUGUNUZUN NİHAİ GERÇEKLİGİNİ DENEYİMLEMEK İÇİN KULLANMAYI SEÇECEKSİNİZ bu BENİM dünyaya mesajımdırdahası da varyeni bir tür uygarlık yaratabilirsinizdaha yeni bir dünyayı arayabilirsinizseçim sizinBU AN GELMEK ÜZEREbu sizin zerafetle dolu anınızdıranı kullanınGerçeklere uyanırken,işe kendinizi Gerçekte Oldugunuz Kişi olarak görerek,( TANRININ BEDENLENMİŞ BİR VEÇHESİ),sahip oldugunuz her şey ve oldugunuz her şey için kendinizi taktir ederek başlayınVe zerafetle dolu bu anda şimdiye kadar olmuş oldugunuzdan ya da olmayı düşlediginizden daha fazlasını seçerek,erişebildiginizden daha ötesine erişmeyi seçerek,HİÇ BİR ŞEYİN ERİŞİLEMEZ OLMADIGINI anımsamayı seçerek başlayın kendinizi dünyayı gerçekten de aydınlatacak ışık olarak görünkendinize o ışık oldugunu söyleyin bunu kalbinize duyurun,sonra kalbinizle herhese duyurunbunu edimlerinizlede yapındünyanızı sevgiyle doldurun herkesin beklemekte oldugu kurtarıcının ,yaşamlarına dokundugunuz herkesi,ne kadar harika birisi olduklarını ve TANRIYLA SONSUZ BİRLİKLERİNİN GÖRKEMİNİ İNKAR EDEN HERHANGİ BİR DÜŞÜNCEDEN KURTARMAYA GELEN KURTARICININ KENİNİZ OLDUGUNU BİLİN ustalıga giden bir yolculuktasınız ve artık ustalıga ulaşma zamanınızdır kutsal anı kucaklayın bu BENİM size mesajımdır,dahası da vardünyada olun,onu önemsememezlik etmeyinruhsallık ille de bir magara bulmak ve sonsuza kadar saklanmak anlamına gelmezDÜNYANIZDA OLUN,AMA ONA AİT OLmayınyanılsamanın içinde yaşamayınama yanılsamayı terketmeyin,dünyadan elinizi eteginizi çekmeyindaha iyi bir dünya yaratmanın yolu bu degildiren büyük parçanızı deneyimlemenin yolu bu degildir dünyanın gerçekte kim oldunuzu deneyimlemeniz için bir alan olarak yaratıldıgını anımsayın o sizin eviniz ve cennetinizona iyi bakın ve onu sevin İNSAN IRKI HER DÜŞÜNCEDE,SÖZCÜKTE VE EDİMDE TANRININ SURETİNDE VE ONA BENZER BİÇİMDE YARATILDIGINI YANSITTIGI ZAMANLARI ANIMSAYABİLİR Mİ?BÖYLESİ BİR İHTİŞAMI GERÇEKLEŞTİREBİLİR MİSNİZ? EVETSİZE EVET DİYORUM,EVET VE BİN KERE EVET ÇOK GEÇ DEGİLHAYIR, HİÇ DE GEÇ DEGİLBÖYLESİNE İHTİŞAMLI VE HARİKA OLAN SİZLER BUNU YAPABİLİR MİSNİZ? BU OLABİLİR MSİNİZ? SEVGİ OLABİLİR MİSİNİZ? BENLİGİNİZİN TANRI OLAN BÖLÜMÜNÜ YAŞAYABİLİR MİSİNİZ? EVETSİZE EVET DİYORUMEVET VE BİN KERE EVETHEPİMİZ BİRİZSİZİ SEVİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.