Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bişi, değişik

Değişik Bişi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Değişik Bişi

artık 2 gündür forumun her başlığını okumamdan mıdır bilinç altımın oyunumudur bilmem ama dün akşam başım çok ağrıyorduyattım ama uyumuyordum uyur uyanık yani uyanıktım ama uyumaya çalıştığım bi anda kendimi gördüm böyle eski amerikalı fakir kalabalık kimsesizlermi ne onların olduğu bi evde eski kabarık yabancıların giydiği hizmetçi gibiönü önlüklü ama pek yeni olmayan giysiler var iri uzun bi kadının üstünde kafalarındaki şapka gibi şeylerdende var meğer o benmişim kocamda çiftçi gibi kucağında sarışın bi kız bebek çok güzel mavi gözlü oda kızımmışsonra tahta eski bi evdeyim yine bu sefer güzel küçük bi kız daha ayakta duruyor ondada kabarık koyu renk bi elbise var yabancıların giydiği eski dönem ama onunda yüzünü göremedim yüzünü şemsiyeyle kapatıyorduonlar benim ailemmişbunları gördüm devam etmek istedim edemedim sonra uyudum bu neydiki

Alıntı Yaparak Cevapla

Değişik Bişi

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Değişik Bişi

İlginç bi durum doğrusu
Geçmiş yaşamlarınızdan kesitde olabilir ki inancınız var ise bu duruma
Ya da bilinçaltınızın oyunuda olabilir
Eğer temiz bi kalp ile arzuladıysanız böyle bi durum mümkün olabilir
3 gözünüzün gelişmişliğinede bağlı aynı zamanda
Bi insanın 3 gözü eğer gelişmişse ve bunu bilinçli olarak kullanıyorsa geçmiş yaşamlarından kesitler görebilir ve unuttuğu anılarını hatırlayabilir
Hatta yabancı bi ülkede farklı bi dil biliyorsa bu hayatında o dili bile bilir,konuşur
Eğer bunun gerçekliği konusunda şüpheleriniz varsa temiz bi araştırma yapıp inancınızı o şekilde tayin ediniz
Burda size sadece bu inanca göre olabilecek durumları anlattım
Aklınızı karıştırmak istemem
İyi Forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com