Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
reenkarnasyon

Reenkarnasyon Var Mı?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Reenkarnasyon Var Mı?

arkadaşlar bana sorarsanız reelkarnasyon diye birşeyin olma ihtimali çook düşüktürbelki bazı arkadaşlarımız bana kızabilir ancak izah etmek gerekirse

dünya yaratıldığında ilk insan olması gerekir yoksa biz burada olamazdıkilk insanın ruhu 1 tanedir çünkü bir bedende 1 ruh olabilirpekii şu anki dünya nüfusu kaç???kaç milyar???daha türkiyenin nüfusu 75 milyon değil mipekii 75000000-1(ilk insanın ruhu)=74999999 peki size sorarım 74 milyon 999 bin 999 ruh nereden geldibelki yanılıyorum belkide yanılmıyorum ben sadece size sorarım74999999 ruh nerden geldi bana cevap verin

Alıntı Yaparak Cevapla

Reenkarnasyon Var Mı?

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Reenkarnasyon Var Mı?

Reenkarnasyon inancına gör ruhlar spatyomda beklerken çok uzun bir süre geçermiş ve kimi ruhlar depresyona girerlermiş bana ne zaman sıra gelecek diyor Az öncede yazmıştım bir konuya Cinlerin ruhu ile insanların ruhunun farkı ne? Neden reenkarnasyona inanalar bedenlemeyi cini varlıklarlada ilişkilendirmiyor Yani doğuşta neden bir insan bir cin olmasın veya bir cin neden bir insan olmasın Bu düşüncemin temelinde hem senin bu rakamsal ifadelerin hemde ruh kavramı kayıyor İnsan topraktan cinler ateşten yaratıldı Eee biliyoruzki ruhlar bendenlenmeden önce de vardı Bedenlenmeden önce bir cinle bir insanın varkı neydi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com