Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
esin, hakkında, uzer

Esin Uzer Hakkında

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esin Uzer Hakkında

Arkadaşlar sizlere Esin Uzer hakkında ne düşündüğünüzü sormak istiyorum

Ben kendimi bildim bileli Esin Uzer'in adını hep duyarım ve spiritüel konular denilince aklıma ilk onun ismi gelir Açıkçası ordan burdan okuduklarım dışında hakkında fazla birşey bildiğim söylenemez

Birkaç ay önce Okan Bayülgen'in programında izledim Okan'ın ekibinden bir kişiye astral seyahat yaptırdı Elini adamın ensesine koydu ve adam bir anda hipnoza geçti Sonra onu Mısır'da ünlü bir tapınağa gönderdi Adam o tapınağı ve çevresinde gördüklerini tarif etmeye başladı Gece olduğunu, karanlık olduğunu, denize yakın bir sahilde olduğunu söyledi Hatta çok rüzgar olduğunu, kumların yüzüne çarptığını söyledi Ve bu kişi hayatında hiç Mısır'a gitmemiş, bu tapınağı da hiç duymamış Sonra paniklemeye başlayınca Esin Uzer onu uyandırdı Kendine geldiğinde çok şaşkın ve sarsılmış görünüyordu adam Bir süre doğru düzgün konuşamadı, çok tuhaftı, çok garip bir deneyimdi ve ben ordaydım dedi Açıkçası adama inanmamak için bir sebep göremiyorum çünkü Okan Bayülgen de böyle ucuz numaralarla şov yapmayacak kadar deneyimli bir televizyoncu

Ayrıca Esin Uzer'in hipnozla kişileri geçmiş yaşamlarına götürdüğünü de biliyorum

Eminim ki bu işlerin ücreti çok yüksektir Sizce güvenilir mi? Bir bildiğiniz, deneyiminiz var mı kendisiyle ilgili? Çünkü eğer güvenilirse, bence ödenilen paraya değer

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com