|  | Dulce Wars |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Dulce WarsDulce Amerikanin grilerle ve reptilianlarla beraber calistigi yeralti uslerinden biri  Yaklasik olarak iki yuz tane yeralti ussu var bu sekilde  ve her biri bir sehir buyuklugunde  Dulce hakkinda yazilan bu kitabin adi Dulce Wars ki benimde yeni  kesfettigim bir kitap  Suphesiz ingilizce oldugu icin bazen anlamam cok  zor oluyor  Sozlugumu yanima alip okuyorum  O kadar ilginc ki  Size burada  kitabin  linkini veriyorum  Edebiyat bolumune yazmadim  Cunku konu buraya daha uygun diye dusundum  Cunku bu kitapta insanlardan saklanan Amerikan hukumetinin gizli yeralti uslerinden birisi hakkinda ve cok daha baska seyler hakkinda bigiler var  Iste kitabin linki: http://www  thewatcherfiles  com/dulce Kitapta nazilerden tutunda gunumuz hukumetlerinin icindeki gizli servisler,yapilan genetik deneyler,uzayli irklar neler yokki  (Kitap ingilizcedir arkadaşlar yukarıda da yazıyor  UFO&USO'lar ile ilgilenen bir forumda çevirileri mevcuttur isteyenlere özelden atabilirim linkini  ) İyi forumlar ve iyi okumalar  | 
|   | 
|  | 
|  |