![]() |
Ufo Ve Cinler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Ve CinlerBenim en küçük yaşlardan dikkatımı çeken UFO konusu beni ben büyüdükce UFO lar hakda daha geniş bilgiler edinmeye yöneltdi ![]() ![]() Rahman ve Rahim Allahın adı ile ![]() Ey fiziksel yaratılmış olan İnsan ve Cinnler ! Yerlerin ve göklerin çevresinden çıka bilirsinizse çıkın! Zira Allahdan bir Güc ve Kudret olmadan bunu yapamazsınız ![]() Bu ayet okudukdan sonra bende başka bir düşünce yaranmaya başladı ![]() Bence Cinler bir animal energetik varlıklar deyil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabii ki Cinlerde kendilerine özel bir kozmik araclara sahib oldular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine Yene Kurani Kerimde Süleyman ve Saltanatında bahs eden ayelerde hatırlandığı gibi Cinlerin insanlardan artık bilime sahib olmaları ve daha artık inkişaf ve terekki etmeleri de hesablanarsa demek neredese öyledir ![]() ![]() Şerhlerinizi Beklerim ![]() www ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Ve Cinler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Ve Cinlergörüşüne katılıyorum olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Ve Cinler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Ve CinlerHer Kes farklı düşüne bilir ancak bu konuda benim esas tutduğum Kuran ayeleridir üstelik de Cinlerin başka boyutda olmasına ben inanmıyorum Cinler İnsanlarla bir boyutda bir zaman bir mekandalar çünki başka bir boyutda olsalardı Kuranda Onlar Ey İnsan Ve Cinn olarak gecmezlerdi bakınız : Ya maşerel Cinni ve İnsi--------------------------Ey maşer (Fiziksel) Cin ve İnsanlar Ya semavatu ve Erdi--------------------------------E gökler ve Yer Köklerin ve yerin biarada yakınlıkda birlik teşkil etmeleri Ey Gökler ve Yer sözünün Kuranda birlikde çekilmesine esas sebebdir ![]() Üzerine de Ey Cin ve İnsanlar sözü birlikde çekilmeleri de Cinler ve İnsanların böyle bir yakınlıkda olmalarını kanıtlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|