Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinler, ufo

Ufo Ve Cinler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ufo Ve Cinler

Benim en küçük yaşlardan dikkatımı çeken UFO konusu beni ben büyüdükce UFO lar hakda daha geniş bilgiler edinmeye yöneltdiOkuduğum kitablar,izlediyim gercek filimler ve s bende UFO-lar hakda bir tesevvür yaratdı ama Ben Dini tahsil aldıqdan sonra Mukaddes kitabımız Kuarani Kerimi daha sık okumaya ve anlamay çalışıyordumBu zamanlarda Ar Rahman Suresinde olan bir ayet dikkatımı çok çekdi o ayetin manası şöyledir:

Rahman ve Rahim Allahın adı ile

Ey fiziksel yaratılmış olan İnsan ve Cinnler ! Yerlerin ve göklerin çevresinden çıka bilirsinizse çıkın! Zira Allahdan bir Güc ve Kudret olmadan bunu yapamazsınız

Bu ayet okudukdan sonra bende başka bir düşünce yaranmaya başladı

Bence Cinler bir animal energetik varlıklar deyilÇünki Ya maşerel Cinni ve İnsi kelmesi ile başlanan bu ayetde maşer sözü maddiliyin fizikselliyin bir tanıtımıdırsa demek Cinler de insanlar gibi fizikseldirler ve onlarda göklerin ve yerin çevresinden çıkmak için uçan bir araca ehtiyac duymakdalarBu ayenin enişinden asırlar sonrası İnsanlar uçan araclara sahib oldular ve yerin çevresini aşdılar kozmoso bir yol almakdalarBuna sebebse Allahdan bir güc yani Texnoloji Ve bir Kuvvet yani Elm ve Bilim görülmekdedirO zaman Cinler nerde kaldılar ? ? ?

Tabii ki Cinlerde kendilerine özel bir kozmik araclara sahib oldular Bu araclar UFO boşkabları ve ya UFO şarları dedyimiz Uçan namelum Kozmik araclar olamazmı????

Üzerine Yene Kurani Kerimde Süleyman ve Saltanatında bahs eden ayelerde hatırlandığı gibi Cinlerin insanlardan artık bilime sahib olmaları ve daha artık inkişaf ve terekki etmeleri de hesablanarsa demek neredese öyledir Yani Cinnler UFO dediyimiz Varlıklardır

Şerhlerinizi Beklerim

wwwokkultizmazersaytcom dan alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Ufo Ve Cinler

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ufo Ve Cinler

görüşüne katılıyorum olabilir ama yanlız birde şöyle düşünelim,cinlerin boyutları alemleri farklıdır zamanımız bile çok farklı işler cinler hacmi ve kütlesi olmıyan varlıklardır, bizim boyutumuza ufo ile geçemezler bizim boyutumuzda ise ufo yapamazlar icat edemezler kendi boyutlarında olabilir belki ama kendi boyutlarından bizim boyutumuza ufo ile geçicek halleri yoktur ayrıca cinler bizim boyutumuza geçtiklerinde güçsüz durumda olurlar ben bu ufo olayına şöyle bakıyorum kaç tane alem var, deniz kızı vb bunlar bile ortalığıa çıkmaya başladı ve bilmediğimiz çok alem var neden uzaylıların alemide olmasınki bunu bilemeyiz ama böle düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Ufo Ve Cinler

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ufo Ve Cinler

Her Kes farklı düşüne bilir ancak bu konuda benim esas tutduğum Kuran ayeleridir üstelik de Cinlerin başka boyutda olmasına ben inanmıyorum Cinler İnsanlarla bir boyutda bir zaman bir mekandalar çünki başka bir boyutda olsalardı Kuranda Onlar Ey İnsan Ve Cinn olarak gecmezlerdi bakınız :

Ya maşerel Cinni ve İnsi--------------------------Ey maşer (Fiziksel) Cin ve İnsanlar

Ya semavatu ve Erdi--------------------------------E gökler ve Yer

Köklerin ve yerin biarada yakınlıkda birlik teşkil etmeleri Ey Gökler ve Yer sözünün Kuranda birlikde çekilmesine esas sebebdir

Üzerine de Ey Cin ve İnsanlar sözü birlikde çekilmeleri de Cinler ve İnsanların böyle bir yakınlıkda olmalarını kanıtlar Başka bir boyutda saysız hesabsız varlıklar var ki Kuranda onların adı bile keçmedi çünki bizimle hiç bir alakası yokdur Kuranda keçen her hası bir konu varsa mutlaka bizimle ve ya bizim alemle ilgilidir ancak Lövhi Mahfuz var ki Bütün alemlerle ve yaratıklarla ilgilidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com