|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amatör, çektiği, fotograf, fotografçının, ingilterede |
![]() |
İngiltere'de Amatör Bir Fotografçının Çektiği Fotograf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngiltere'de Amatör Bir Fotografçının Çektiği FotografTarih 29 Aralık 2007 - İngiltere amatör bir fotoğrafçının çektiği bu fotoğrafı konuşuyor ![]() Amatör olarak doğa fotoğrafçılığı yapan Kelvin Barbery, İngiltere’nin güney ucundaki Cornwall bölgesinde fotoğraflar çekti ![]() Ancak bunları tab ettiğinde, gözlerine inanamadı ![]() ![]() 55 yaşındaki Barbery’nin çektiği kareyi inceleyen İngiliz Savunma Bakanlığı eski çalışanlarından UFO uzmanı Nick Pope “Bu şimdiye kadar gördüklerimin en belirgini ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İngiltere'de Amatör Bir Fotografçının Çektiği Fotograf |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngiltere'de Amatör Bir Fotografçının Çektiği Fotograffotograf gorunmuyor ? sahsen gormek isterdim bende extraterest bir olay yasadim ve resmini cekebildim bende ve su an bayagi ilgim artti bu tur olaylara 2008 yilinda ufo tarafindan kacirildim ben fransadayim 4 saat alikoymuslar beni tabi ben farkinda degilim olayin ancak bir isik humzesiyle uyandigimda kar vardi yerde elim karin soguklugunu his edince ben hala saati 07 10 sanarken meger saat 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|