|  08-20-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Otostopçu 

Adamın biri, bir cumartesi gecesi evine dönüyomuş
  Birden 15-16 yaşlarında sevimli bir kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş  Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış  Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, r0;Gece yarısı böyle ıssız bir yerde nr17;apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?r1; demiş  Kız, r0;Uzun hikaye  Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın  Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam  r1; diyerek arka koltuğa oturmuş  Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bir elbise varmış  Evinin adresini vermiş  Gerçekten de yakınmış ev  Adam eve vardığında önünde durmuş, r0;İşte geldik küçük hanım  r1; diyerek arka koltuğa dönmüş; ama arkada hiç kimse yokmuş  Gözlerine inanamamış tabii  Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış  Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bir kadın açmış kapıyı  Adam heyecanla, r0;Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bir kız aldım  Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde    r1; Yaşlı kadın, adamı susturmuş: r0;Biliyorum, biliyorum  r1; demiş  r0;Sonra da ortadan kayboldu değil mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyor  Her cumartesi akşamı, aynı şey olur    r1; Meğer, kız bir cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş  Şimdi her cumartesi gecesi, kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş; ama bunu bugüne kadar başaramamış  Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki kızın fotoğrafına ilişmiş  Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış  
 | 
	|  |   |