![]() |
Gecenin Çocukları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gecenin ÇocuklarıYaşanmış bir olayı anlatacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------- İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün "Hey Gidi Karadeniz" şarkısından çakma "Haydi Şimdi Bütün Eller Havaya" şarkısı ataköy marinada ki barda yankılanırken, bardakilerin büyük çoğunluğu pistte ,masada gönüllerince eğleniyordu ![]() ![]() Kasım ortalarında nispeten soğuk bir günün akşamı için oldukça sıcak hareketli bir geceye varmak üzereydi gün ![]() ![]() Erkeğin başı öne eğikti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bardakiler Muazze Ersoy'un "Kal Bu Gece" şarkısına geçmişti ![]() ![]() ![]() Neden sonra kalktılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek elleri cepte,kız gözlerini ondan ayırmadan yanında duruyordu ![]() - Bu senin suçun değil diyebildi titremeye yakın bir ses tonuyla - Ben suç aramıyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() Kız ısrarla bakmaya devam ediyordu,sanki göz kapaklarını hiç kırpmazmış gibi ![]() Yürümeye devam ettiler ![]() - Ben bunu kabul etmiyorum dedi erkek neden sonra iri gözlüklerin ardından bakan gözlere kilitlenip ![]() - Hiçbir zamanda kabul etmeyeceğim ![]() ![]() İri gözlüklerin ardındaki gözler bu sözlerle yere düştü ![]() - Bu hastalık,kabul edip etmeme ile alakası yok ![]() ![]() ![]() - Bunun için mi vazgeçmeliyim?Düşüncelerini,hayatı sevmeni,beni sevmeni bunun için mi hiçe saymalıyım?Bunu mu istiyorsun benden?Bunları yok saymamı mı? Kız ağlamak istiyordu ama ya çok kuvvetliydi gözyaşlarının dökülmemesi için yada gözyaşları yoktu yanaklarından süzülmediğine göre ![]() - Ben seni hayal meyal görebiliyorum ![]() ![]() Sustu bir müddet ![]() ![]() - Bu genlerle çocuklarımıda geçecek bir durum ![]() ![]() - Gören herkesten daha değerlisin benim için ![]() ![]() - Ben bu halimede şükrediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() - Çocuk olmadan da insanlar eş olabilir ![]() ![]() - sadece çocuk değil,bir markete bile gidip alışveriş yapamıyorum,bana ne para üstü verdiklerini bile anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Yutkundu ve devam etti ![]() - Seni sevdim,hemde çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam gidelim ![]() Bir taksiye el edip çevirdi erkek ![]() ![]() Kız erkeğe bakmaya devam ediyordu,belki tepkisini anlayabilecek bir hayal kıpırtısı görmek ister gibi ![]() ![]() ![]() Durdu erkek ![]() ![]() Kız sanki düşüncelerini okur gibi cevapladı ![]() - Bu senin suçun değil ![]() - Ama cezasını çeken ben oluyorum,daha kötü değil mi? - Diğer seçenek daha kötü olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek kızı dairesinin kapısına kadar bıraktı ![]() - Sana ![]() ![]() - Birşey söyleme ![]() ![]() ![]() Erkek tekrar başını eğdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verdikleri sözü tuttular ![]() ![]() Belkide "yaşanacak çok şey olan o geceyi "hiç bitirmediler ![]() |
![]() |
![]() |
|