![]() |
Astral Seyahat Deneyimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Astral Seyahat DeneyimiMerhaba arkadaşlar Bir deneyimimden bahsedicem sizlere : Daha önceleri başımdan bir kaç defa şöyle olaylar geçti , yaklaşık 2 sene önce odamda uyumak üzereydim sırt üstü yatarım genelde bir gün tam uyuyamadım yani uyur uyanık bir halde kaldım , gözlerimin önünde uyurken son gördüğüm odanın şeklini aynen görüyordum sadece nefes alışımın ve kalp atışlarımı duyuyordum ve kesinlikle kıpırdayamıyordum ses çıkaramıyordum o zaman için çok korkmuştum bazı şeylerin bilgisizliği yüzünden , kalkmayı başarabildikten sonra salona annemin yanına gittim olanları anlatınca dua okudu işte yatmadan önce şunları söyle felan dedi ![]() Benim öz annem öldü , üvey annemde bu konularda çok uzmandır neyin ne olduğunu bilir yani ondan başına gelenleri dinleyincede ürküyordum bu yüzden paranormal olaylara inanmamın bir sebebide bu , kaç yaşında kadın bu konuda yalan söyleme gereği duymaz yani ![]() Bu astral seyahatte okuduklarımla uyuşuyor gibi geldi bana ondan bunları anlatıyorum Asıl olaysa dün gece oldu ![]() ![]() ![]() - Evet başarısız oldum ama ramak kalmıştı sanki yani buna bir açıklama getirebilirmisiniz ? |
![]() |
![]() |
|