|  | Arkadaşımın Başına Gelen Korkunç Olay.. |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Arkadaşımın Başına Gelen Korkunç Olay..Arkadaşım yazın İzmir'e tatile gitmiş bugün anlattı başından geçenleri  Dedesi uyandırmış sabah 4'te  Hemen karşı apartmandaki kızının yanına götürmüş dedesi  Kızın adı Ceyda'ymış  Ceyda ablası donmuş,dişleri kilitlenmiş bir şekilde duruyormuş  Dua okumalarını söylemişler arkadaşıma en dinle alakalı o olduğu için oda okumuş  Kız konuşmuyormuş kasılmış bir şekilde oturuyormuş  Ceyda abla ne olur bir şey de demiş  Oda kiliselerde çalan ayin okumaya başlamış  Arkadaşım korkudan titremeye başlamış  Sonra tamam sus ne olur demiş  Dua okudukça kasılıyormuş  Sonra bir daha bir şey de ama saçmalama ne olur demiş  O kızı bırak demiş  Kız diyerek kendini söylüyormuş  Rahat bırak manasında   Sonra kendine gelmiş  Kendine geldiğinde ne gördün böyle demiş oda bazen en sevdiğim bazende nefret ettiğim kişi olarak görünüyor  Bazende gözlerinde alev olan siyah bir şey görüyorum demiş  Sürekli oluyormuş böyle  Ama arkadaşımın yanında ilk defa olduğu için çok korkmuş  Bugün anlatırken belliydi çok etkilendiği  Size de anlatmak istedim  Ne olabilir sizce? Yorumlarınızı bekliyorum  Teşekkürler şimdiden  | 
|   | 
|  | 
|  |