Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gecesi, paranormal, sevgilimin

Sevgilimin Paranormal Gecesi...

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilimin Paranormal Gecesi...

Sizlerle başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorumYaklaşık 2 sene önce İlayda adında bir sevgilim vardıOnu gerçekten çok seviyordumİlk görüşte aşka inanmayan biriydim ama onu ilk gördüğümde uzun soluklu bir ilişki olacağını ve onu hiçbir zaman bırakmak istemeyeceğimi hissetmiştim Nitekim ilişkimiz 15 sene sürdüAyrılalı 1 sene olduBende bıraktığı derin izleri ve ayrılığın ve onun sevmenin verdiği acıyı yeni yeni atıyorum üstümdenAklıma geldi bir an duygusallaştım konumuz bu değil tabi ki
Sabah uyanınca ilk iş telefonuma bakmak olduğu için gözlerimi araladığımda,sayısını hatırlamıyorum ama en az 20 cevapsız aramayı görünce önemli bir şey olduğunu anladım Sevgilim aramıştı Çok merak ettim O an aklıma bir sürü senaryo geldi ama hiçbirisini düşünmeye fırsat vermeden hemen aradım,telefona annesi çıkınca beynimin bir noktası senaryoları çok daha hızlandırdı ve gerçekleşme olasılığını düşünmeye başladımNasılsınız diyemeden içgüdülerime yenik düşüp hemen İlayda'yı sordumO da merak etme yanımda şu an yatıyor deyince o an duyduğum rahatlığı anlatamam İlayda'yı istedim telefona ,sesini duymaya ihtiyacım vardıİyi olduğuna emin olmam gerekiyordu Annesi uyandırdı İlayda'yı ve uykulu bi ses tonuyla , kendini zorlayarak -Efendim sesini duyabildim Ben Erdi dedikten sonra hemen görüşmemiz gerekiyor dedi hiçbir şey anlamadımAnnesinin arkasındaki sesini duyabildim o an Kızım nereye gidiyorsun ne oldu neden anlatmıyorsun bana vs o tarz şeyler
Taksimde hep gittiğimiz barda buluştuk Beni gördüğünde ağlamaya başladı Ne oldu diye sorduğumda cevap vermiyorduKendisini toparlamasını bekledim sabırla ama bir yandan duyduğum merak ve onun gözünden akan tuzlu sular beni yıpratıyordu adetaO anda zaman durdu sanki birden gözlerini gözlerime dikti ve seni asla bırakmayacağım dedi Kendi başıma çözmek istiyordum o an olanları ama hiçbirşeye anlam veremiyordumTekrardan ne oldu hadi artık anlat dediğimde derin bir nefes çekti ve başladı anlatmaya (Yaşadıklarını onun ağzından anlatacağım) :
"Dün gece üzerimde çok ağırlık vardı ve erkenden uyumak istedimHemen uyumuşum zaten Gece senin parfüm kokunu odada duydum,o koku uyandırdı beni Odanın her yerinde hissedebiliyordum Uyku sersemi senin gelmiş olabilceğini düşündüm ama birden saçmaladığımı farkettim Gözlerimi araladığımda bilgisayarın yerini değişmiş olarak gördüm ve başında bir kız oturuyorduDaha önce hiç görmediğimAnnemin değiştirmiş olabilceğini düşündüm bilgisayarın yerini ve annem bekar olduğu için eve hep kız arkadaşları gelip gidiyordu (Annesi 35 yaşındaydı ) Merhaba dedim o kıza ve seni daha önce hiç görmedim tanışmadık galiba dimi dedim Çok tatlıydı ve konuşması beni kendine çekiyordu Çok güzel yüzü vardı Normal giyimliydiYarım saat felan sohbet ettikten sonra uykumun geldiğini söyleyip uzandım,o da içeriye gitti Sabah saat 5 gibi uyandığımda yanıma uzanmış,gözlerini dikmiş bana bakıyordu Ne oldu diye sormaya çalışırken konuşamadığımı fark ettim o an Gece hiç tanımadığım ve görmediğim o kız,şu anda yanımda uzanmış bana bakıyorduOlanlara anlam kazandıramıyordum Tam bu sırada üstüme çıktı ve beni öpmeye başladı o an çok tuhaf hissettim kendimi ama nedenini bilmiyorum bende karşılık vermeye başladımBir kızla öpüşüyordum İşte o an birşeylerin ters gittiğini anladım ve üstümdeyken göbeğime değen şeyin erkek cinsel organı olduğunu farkettim Nasıl olabilirdi , bir kızla öpüşüyordum ama erkek cinsel organı vardı Üzerimden atmaya çalıştım ama çok güçlüydüAnneme bağırıyordum avazım çıktığı kadar ama kimse duymuyordu beni yada ben konuşamıyordumResmen boğuşuyordum o kızla Boğazımı sıktı sımsıkı ve bu sefer çok kalın bi sesle Erdi'den ayrılacaksın dedi ve kayboldu"
İlayda bunları anlatırken bir yandan ağlıyor bir yandan bana sarılıyor sonrasında çok heyecanlı ve korkmuş bi şekilde anlatmaya devam ediyorduO anlatırken bana bunları,üzerimde sürekli bir ürperti hissettimKorkudan gözlerim doldu benimde ama ona belli etmemeye ve güçlü çalışmaya gözüküyordumYaşadıklarının rüya olduğunu anlatmaya yeltenirken boğazındaki parmak izlerini gösterdi Şu an bunları yazarken dakika dakika o an da yaşadığım korku ve heyecanı yaşıyorum Bu olaylarla ilgili olduğum için ona inanıyordum ,zaten inanmamak mümkün değildi,bana anlatırken yaşadıklarını gözlerindeki korkuyu görebiliyordum
Bu olayı sizinle paylaşmamın nedeni onda mı bir şeyler vardı yoksa bende mi ? Ayrıca birkaç olay daha oldu buna benzer ama en çok bu etkilemişti beni

Erdi Şener

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com