Rahatsız Eden Birşey Var |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rahatsız Eden Birşey Varbeni rahatsız eden birşey var uzun zamandır neredeyse üç yıldır aralıklarla garip şeyler oluyor Bir gece kitap okurken kulağıma adım fısıldandı çok hoş bi erkek sesiydi aradan beş dakika geçti kulağımın dibinde zil çalındı daha sonra evde yalnızken ön odada bozuk olan ve fişte takılı olmayan vantilatör kendi kendine çalışmaya başladı sık sık ayak sesleri duyuyorum evde, odalarda kapalı kalmaya dayanamıyorum sürekli izleniyor gibiyim özellikle kendi odamda öyle oluyor dün gece sabaha karşı 4te aniden birşeyin yere düştüğünü duydum ve yatağımdan kalktım annemle sordum onların odada birşey düşmemişti kendi odama baktım makyaj çantamın içindeki hokka çalışma masamın önünde duruyordu o düşmüş başka birşey yoktu ortalıkta bu ne olabilir tam olarak bana bi zarar vermesinden korkuyorum iyi birşey olmadığını hissediyorum, hislerim çoğu kişiden daha kuvvetlidir insanlara veya olaylara ilk bakışta hissettiğim şeyler sonunda doğru çıkar , bunu çözemiyorum |
Rahatsız Eden Birşey Var |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rahatsız Eden Birşey VarSorununun iki türlü cevabı olabilirBirincisi psikolojikEğer kendini gerçekten tanıyıp bunun psikolojik birşey olduğunu düşünmüyorsan sorunun cevabı şu olabilir3 yıldır aralıklarla bazı şeylerin olduğunu söledin3 yıl öncesine geri dönüp ne yanlış yaptım demelisinBazen insanların yanlış yaptığı veya bilmeden yaptığı şeyler bazı boyuttaki enerjileri tetiklerBunun sebebi bu olabilirYani bir ruhu rahatsız etmiş olabilirsin Nasıl kurtulacağım dersen bir defetme ritueli öneririmEğer nasıl yapılıcağını bilmiyorsan ve ingilizcen var ise sana defetme ritueli yapan insanların yazmış olduğu E-kitap tarzında bir dosya gönderiyorumPDF uzantılı Banishing Ritualpdf |
|