Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrılar, sebepsiz

Sebepsiz Ağrılar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sebepsiz Ağrılar

Merhaba arkadaşlar forumu geçen seneden beri takip ediyorum ama malesef bir olaydan sonra bu işleri bırakmak zorunda kaldım ama şimdi tekrar başladım herneyse konuya geçiyim
Bu işlere başladığımda ilk amacım psi wheel di daha sonra psi wheel le bi yere gelinmeyeceğini anladım astral seyahat,lucid diye ağır işlere yöneldim(daha yeni başlayana göre ağır) daha sonra (cinlerden çok korkardım) cinlere karşı bi ilgim oluştu aniden sürekli cinleri araştırıyor ilgileniyordum yalnız asla çağırmaya çalışmadımBi süre sonra vücudumda özellikle sağ bacak kasımda ağrılar başladı doktora gittik doktor o kadar teset yaptı ama hiç bir şey çıkmadı psikiyatrise yönlendirdi psikiyatris lustral yazdı (içince sarhoş gibi oluyorum) anksiyete bozukluğu tanısını koydu daha sonra psikologa sevk etti psikolog belirli testler yaptı pskiyatris ile konuştu şizofreni başlangıcı tanısını koydular bunu yazarken bile bacağım fena halde ağrımaaya başladı sadece ağrılarım yoktu rüyalarım çok fazla ve rüyamda odamın tavanında asılı adamlar gördüm sürekli hayattan tat almamaya başladım sizce benim neyim var?
Şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com