Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astralemi, çıkıyordum

Astralemi Çıkıyordum ..?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astralemi Çıkıyordum ..?

Merhaba Arkadaşlar

Bu gün sabah saat 05 gibiydi Galiba rüyaydı amaa astralemi çıkıyordum bilemedim çokk korktum onan sonra Şimdi rüyada telefonumu aldım şarkı açtım ve sürgülü gibi yukarı aşşaya değilde sağa sola doğru kaydırdım Sonrada bi yazıda okumuştum Lucid Rüya için baş ve orta parmaklarımı hareket ettirdim sonra uykum geldi yattım vücudum müthişşş bi şekilde titremeye başladı Bağırıyorum sesim çıkmıyoo , ayaklarımı kıpırdatmaya çalışıyorum olmuyo dolmuşların felan çıkardığı rahatsız edici egzoz sesii kulagıma gelmeye başladı '' BEŞ VAKİT NAMAZ '' '' BAŞ HARFİ BR'' gibi sesler duymaya başladım Gözümü kapantınca titriyodum sonra birden uyandım rüyaymış Şimdi düşünüyorum rüyamda düşününce parmaklarımı kıpırdatmam Lucid Rüya mıydı ? Titremem sesler duymam kıpırdayamamam ruhumun çıktığınımı gösteriyoo ?? yada kıpırdayamamam karabasanmıydı ?? daha önce böyle bişey paylaşıldıysa çok özür diliyorum iyi forumlar!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com