Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istiyorum, ruhunu, sadece

Sadece Ruhunu İstiyorum..!

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadece Ruhunu İstiyorum..!

Bu olay geçen yıl izmire büyük abimlerin yanına tatile gittiğimizde küçük abimin başına geldi arkadaşlarıyla birlikte sahilde dolaşıyorlarmış biraz takıldıktan sonra dağılmaya karar vermişler abim sevgilisi arayınca arkadaşlarından ayrılıp eve doğru ilerlemiş konuştuktan bi süre sonra telefonu kapatıp eve doğru yürümeye başlamış saat gecenin 01:00 miş bir anda arkasında bi inilti duymuş arkasına baktığında kimseyi görememiş ve birazda korkmuş adımlarını hızlandırarak yürümeye devam etmiş ormanlık alandan geçmek zorunda çünkü başka geçiş yolu yok biraz yürüdükten sonra merak edip arkasına baktığında gözlerine inanamamış böyle bi güzellik daha önce görmedim dedi durup bu saatte burda ne işiniz var diye sorduğunda kadının verdiği cevap seni bekledim selim olmuş adımı nerden biliyorsun diye sormuş ama çok korkmuş çünkü kadın ona yaklaştıkça gözleri büyüyormuş korkup kaçmış ordan öyle bi hızla kaçıyormuş ki nefes almata bile zorlanıyor muş arkasına baktığında kadın elini uzatsa tutacak kadar yakın ve her yaklaştığında gözleri büyüyor elektiriklenmis gibi dik dik oluyormuş abime kaçma selim sadece ruhunu istiyorum kaçma diye çağırıyormmuş uzak dur benden desede nafile koşarken tekrar arkasına bakmış kadının her koştukça canavara dönüştüğünü ve ağzında salyalar aktığını görmüş korkudan ye yorgunluktan takati kalmayınca yere yığılmış ve Allahh diye çağırmış secde eder bir şekilde başını ellerinin arasına almış köpek seslerini duymuş biraz öyle bekleyip başını kaldırdığımda kadını görememiş o hayalet köpeklerin sesini duyunca yok olmuş

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com