![]() |
- Anlayan Varsa, Anlatabilir Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() - Anlayan Varsa, Anlatabilir Mi?Sonuna kadar okursanız, sizinde kafanızı karıstıracak ![]() Ama bana yardım edecek biri elbet vardır ![]() Simdi lafa söyle baslamak gerekirse, 3 yıldır yoğun bi psikolojik tedavi görüyorum ![]() Hastahanede yattım İzmir'de ![]() Sebebi, annemin ölümünü kaldıramamam ve depresyonun getirdiği kişilik bozukluğu mu ne tam bilmiyorum ![]() Geceleri su içmeye uyanıp mutfağa gittiğimde suyu annem bana doldurmuş oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi bunları kabul ettim ![]() Annemin mezarına geceleri gidecek kadar cesur bi dönem geeçirdim ![]() İnsanlardan cok ölülerle dertlesmişliğim vardır diyebilirim ![]() O zamanlar böyle seyler yasamadım ama ölüleri cok rahatsız ettim ![]() Mesela annemin meezarına basıp üstünden cicek alan kadını arastırıp bulduğumda bizzat kadının yakınının mezar taşını paramparca ettim ![]() Öfkeme sahip cıkamıyordum hata olduğunun farkında olmama rağmen ![]() Aradan geçn 2 - 3 ay sonunda, aynaya baktğmda kıırmızı saclarım yerine siyah saclı bi ben görüyordum ![]() doktorlar bunun ilac etkisi olduğunu söylediler ![]() ama teelefonda kiminle konussam, "- Bu saka hiç hoş değil, yanındaki kimse söyle sussun ![]() ![]() Ama yanımda kimse yoktu ![]() Onlara garip bir tonda süreli ve sürekli olmak üzere "-Aslıı, Aslıı" diye ses gidiyorumuş ![]() Adım aslı bu arada ![]() Kötü olan herseye bağlanmaya baslamıstım ![]() Cünkü artık ister iyi olayım isteer kötü olayım kaybedecek birseyim kalmamıştı ![]() Cin cağırmayla yattım cin cağırmayla kalktm ![]() En son, annemi gördüğümde artık yanıma gel diyordu ![]() Ama kesinlikle annem değildi ![]() ben kendimee engel olamıyordum ![]() 50 tane hap içmişim ![]() Sonrasında aklım basıma geldi ![]() Tedaviyi falan bıraktım suan ![]() Toparlanma asamasındayıım ![]() Ama hala aynaya bakmaya korkuyorum ![]() Benimle yasayan birsey var gibi ![]() Ama ne olduğunu bilmiyorum ![]() Ben tedaviyle bi bağlantı kuramıyorum ![]() Bunun ne olduğunu bilirsem bnde ona göre hareket eedicem ![]() Aama hiç bir fikre sahip değiiilim ![]() Yardımlarınızı bkliyorum ![]() ![]() tesekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|