- Anlayan Varsa, Anlatabilir Mi? |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
- Anlayan Varsa, Anlatabilir Mi?Sonuna kadar okursanız, sizinde kafanızı karıstıracak Ama bana yardım edecek biri elbet vardır Simdi lafa söyle baslamak gerekirse, 3 yıldır yoğun bi psikolojik tedavi görüyorum Hastahanede yattım İzmir'de Sebebi, annemin ölümünü kaldıramamam ve depresyonun getirdiği kişilik bozukluğu mu ne tam bilmiyorum Geceleri su içmeye uyanıp mutfağa gittiğimde suyu annem bana doldurmuş oluyor Ben suyu içiyorum O ana kadar hersey normal hiç farkına varmıyorum Arkamı döndüğümde o olmuyor jeton düsüyor kriz geçiriyorum Hadi bunları kabul ettim Annemin mezarına geceleri gidecek kadar cesur bi dönem geeçirdim İnsanlardan cok ölülerle dertlesmişliğim vardır diyebilirim O zamanlar böyle seyler yasamadım ama ölüleri cok rahatsız ettim Mesela annemin meezarına basıp üstünden cicek alan kadını arastırıp bulduğumda bizzat kadının yakınının mezar taşını paramparca ettim Öfkeme sahip cıkamıyordum hata olduğunun farkında olmama rağmen Aradan geçn 2 - 3 ay sonunda, aynaya baktğmda kıırmızı saclarım yerine siyah saclı bi ben görüyordum doktorlar bunun ilac etkisi olduğunu söylediler ama teelefonda kiminle konussam, "- Bu saka hiç hoş değil, yanındaki kimse söyle sussun" dediler Ama yanımda kimse yoktu Onlara garip bir tonda süreli ve sürekli olmak üzere "-Aslıı, Aslıı" diye ses gidiyorumuş Adım aslı bu arada Kötü olan herseye bağlanmaya baslamıstım Cünkü artık ister iyi olayım isteer kötü olayım kaybedecek birseyim kalmamıştı Cin cağırmayla yattım cin cağırmayla kalktm En son, annemi gördüğümde artık yanıma gel diyordu Ama kesinlikle annem değildi ben kendimee engel olamıyordum 50 tane hap içmişim Sonrasında aklım basıma geldi Tedaviyi falan bıraktım suan Toparlanma asamasındayıım Ama hala aynaya bakmaya korkuyorum Benimle yasayan birsey var gibi Ama ne olduğunu bilmiyorum Ben tedaviyle bi bağlantı kuramıyorum Bunun ne olduğunu bilirsem bnde ona göre hareket eedicem Aama hiç bir fikre sahip değiiilim s Yardımlarınızı bkliyorum s tesekkürler |
|