![]() |
Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() uzun bir süredir devam eden bir şeyler yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ailem baştan beri bildiğinden ilk başlarda psikolojik oldugu düşüncesiyle sadece tedavi yolunu denedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaklaşık 3 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdiden herkese teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?Yaşadığın şeyler kolay değil ve anlattıkların bana uzak değil ![]() Annemde muska takıyordu ve banyoya girerken, besmelesiz çıkarmış muskasını ve banyodan çıktığında muskası yoktu ![]() ![]() Ama dine sarılmanı ve imanını kuvvetlendirmeye çalışmanı öneririm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?Ama bana yazılan hiç bir muskayı ben üstümde taşımadım biri çantamın içinde ufak bir gözünde diğeriyse hep yastıgımın altında durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?" İnsanların koruma katmanının güçlü olması için farkındalığını arttırıp ibadetlerini (kuantum olumlama) düzenli ve periyodik olarak yapması gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ne kadar doğrudur bilmiyorum ama cinler etkili olan muskaları kaybedermiş, annemler benim için hocaya gitmişlerdi muska yazmış diğer gün boynumdaki muska kayboldu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?Ben yaklaşık 7-8 aydır muska taşıyorum kaybolma gibi bir sorunla karşılaşmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ![]() ![]() Bir de bu durumumdan haberdar olan yakın bir arkadaşım bir duadan söz etti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebu Dücane (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resülü Ekrem (s ![]() ![]() ![]() "Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur ![]() ![]() Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (k ![]() ![]() ![]() ![]() Ebu Dücane (r ![]() ![]() "Resulü Ekrem (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lat ve Uzza´ya yemin ederim ki bizi yaktın ![]() ![]() ![]() Ebu Dücane (r ![]() ![]() "Sabahleyin erkenden kalkıp Resulü Ekrem (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resulü Ekrem (s ![]() ![]() ![]() "Ey Ebu Dücane! O mektubu kaldır ![]() ![]() Bunu yazıp üzerinde taşıyan veya yastığının altına koyan bütün korkularından emin olur ![]() |
![]() |
![]() |
|