Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözüm, için, kesin, kurtulmak

Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Nedir?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba öncelikle bunu buraya yazmak hala çok saçma gelse de bu konuda cesaret kırıcı tavırlar sergilenmeyeceğini ümit ediyorumsiteyi incelediğimde çocukça tavırlar dışında gerçekten ciddiye alıp kendi inancını düşünmeden objektif yanıtlar alınabildiğini gördüm bu yüzden yazmaya karar verdim bende

uzun bir süredir devam eden bir şeyler yaşıyorumbazı varlıklar, iyi ve kötü şeyler görüyorumsık sık sesler duyuyorumduyduğum seslerde kimi zaman dediklerini anlamıyorum kimi zaman ismimin söylendiğini duyuyorum kimi zamansa çok anlaşılır oluyor söylediklerifısıltıya benzer sesler oluyor ama kadın yada erkek sesi diye ayırt edemiyorum bir kedim ve bir köpeğim var onların garip tavırlarına şahit oluyorumgarip rüyalar görüyorum; çoğu zaman arka arkaya birkaç gece hep aynı kabusu gördüğüm oluyorgenelde uykumdan birinin nefesini hissederek uyanıyorum bazen ayıkken bile sanki birinin soluk alıp verişini duyar gibi oluyorumgenellikle geceleri uyuyamıyorum sabaha karşı yattıgımda daha rahat bir uykum oluyor gece uyuduğumdaysa 2-3 saatte bir uyanıyorum bahsettiğim sebeplerden dolayı

ailem baştan beri bildiğinden ilk başlarda psikolojik oldugu düşüncesiyle sadece tedavi yolunu denedik bu yönde hiç bir sonuç alamadım anneannemle aynı evde yaşıyorduk ve kendisi her gün mutlaka saatlerce dua eden bir insandı psikologların durumuma bir etkisi olmadığını ve hatta yaşadıklarımın daha kötü bir hal aldıgını görünce anneannem aralıksız olarak her gün başımda dua etti çok fazla korkuyordum ve sürekli ailem bunlarla ilgilenmezsem geçeceğini söylüyordu o yüzden hiç bir zaman ne bir varlık çağırmaya ne de bu tarz birşeyi araştırmaya kalkışmadım o zamanlar sadece kendime ve aileme güvendim yani ama bir şekilde bu devam etti ve tanıdığımız bir hoca getirtildi evimize hoca odamda bazı şeyler yaptı (odada yalnız olmak istediğinden tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ancak tütsü olarak adlandırdığı bazı otlar yaktı elektrikli ocakta ve girerken sopa tarzı bir şey istediğini biliyorum) hocanın işi bittiğinde pek fazla bir bilgi vermedi ama odamdan bir sürü cin kovduğu ama bazılarının çok fazla direndiği tarzı şeyler söyledi sonrasında bana iki tane muska ve bir kagıda ayrı bir dua daha yazdı muskalardan birini çantama birini yastıgımın altına koymamı kagıda yazdıgı duayı ise yatagımın yanındaki duvara tam başucuma gelecek şekilde yapıştırmamı istedi ayrıca bir dua var tam ismini bilmesem de "elam neşrahleke" diye başlayan duayı yazıp bunu ezberlememi istedi bunların hepsini yaptım bir süre hiç birşey olmadı ama sonrasında muskalarım ve başucuma yapıştırdığım kagıt kayboldu tekrar başka muskalar yazıldı ama o günden sonra hep aynı şey oldu bir süre hiç bir şey yaşamadım sonrasında ise yazılanlar hep kayboldu ve anlattıklarımı tekrar yaşamaya başladım

yaklaşık 3 yıldır ailemden ayrı yaşıyorumev arkadaşım filan da yok, sadece kedim yanımda bu güne kadar muskalarım her kayboldugunda yenilerini yazdırdık ama artık sıkıldıgımı hissediyorum bu yüzden korkmayı bırakıp kendim araştırmaya başladım zaten kusuruma bakmayın konuyu çok uzattım belki ama durumumu tam olarak anlamanızı istiyorum bu siteye üye olalı yaklaşık bir ay filan oluyor sanırım arada girp bakıyordum ve başlık açmayı düşünmüyordum ama varolan başlıklarda bana yardım edecek pek bir şeye rastlayamadım yardım istediğim konu; kurtulmanın kesin çözümü olup olmadığı ve varsa ne şekilde olduğu?

şimdiden herkese teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığın şeyler kolay değil ve anlattıkların bana uzak değil
Annemde muska takıyordu ve banyoya girerken, besmelesiz çıkarmış muskasını ve banyodan çıktığında muskası yoktu Baya etkilemişti beni
Ama dine sarılmanı ve imanını kuvvetlendirmeye çalışmanı öneririm Yani biraz istekli olsan, kuran falan koysan odana, dualar etsen belkide çok farklı olur İnancının ve imanının en zayıf olduğu anlarda yakalarlar zaten

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ama bana yazılan hiç bir muskayı ben üstümde taşımadım biri çantamın içinde ufak bir gözünde diğeriyse hep yastıgımın altında durdu bir de şunu belirtmeyi unutmuşum muska yazıldıktan sonra gerçekten kesiliyor her seferinde hepsi ama sonra aniden tekrar başlıyor ve o başlayınca ben kaybolduklarını fark ediyoruminanç ve iman meselesine gelince tamamen sağlam bir inancım var herşeye diyemem ama Allah'a inanıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

" İnsanların koruma katmanının güçlü olması için farkındalığını arttırıp ibadetlerini (kuantum olumlama) düzenli ve periyodik olarak yapması gerekiryoksa savunmasız kalacaktır " demiş wishdropper Daha bu gün okudum inşallah bir faydası olur

Ve ne kadar doğrudur bilmiyorum ama cinler etkili olan muskaları kaybedermiş, annemler benim için hocaya gitmişlerdi muska yazmış diğer gün boynumdaki muska kayboldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Ben yaklaşık 7-8 aydır muska taşıyorum kaybolma gibi bir sorunla karşılaşmadım Ama başkalarının kaybolmasına tanık oldum Bence boğazında taşımalısın Besmelesiz yapmıyorum hiçbirşey İnancın sağlam olduktan sonra yanaşamazlar bunu çok iyi biliyorum Hergün belirli olan nas,felak ayetel kürsi okusan ve bunlardan kurtulmayı gerçekten çok istersen ve Allah'a yalvarırsan, terkederler seni Çünkü hiçbirşey Allah'ın izni olmadan olamaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinAma merak ettiğim daha çok daha etkili bir yöntemi yok mu? mesela şu duayı okursan kesinlikle yanaşamazlar tarzı bir şey
Bir de bu durumumdan haberdar olan yakın bir arkadaşım bir duadan söz etti o dua onlara acı çektiyormuş tarzı birşey söyledi ama bu beni korkuttu biraz yani acı çektirmeye çalışmak onlara bulaşmak olmaz mı? yoksa o duayı denemeli miyim sizce?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Hz Muhammed (sav) cin mektubu Harekete geçmelisin bence Zaten onlar sana bulaşmış anlattıklarına göre Sen onlara bulaşmış olmuyorsun

Ebu Dücane (ra) ALLAH Resulü (sav)´nün huzuruna gelip:
"Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum Simşek parıltısı gibi şeyler görüyorum Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir şeyin olduğunu görüyorum Yakalamak için elimi uzattığımda derisinin üzerinde ki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağızından yüzüme doğru ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyor, uyuyamıyorum, korkuyorum" dedi

Resülü Ekrem (sav) buyurdular:
"Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur Bana bir kağıt ve kalem getiriniz"
Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (kv)´ye verdi ve "Bismillah diyerek (duayı) yaz" buyurdu
Ebu Dücane (ra) diyor ki:
"Resulü Ekrem (sav)´in yazdırdığı bu mektubu götürüp yastığımın altına koydum ve yattım Gece yarısı uyanmıştım Kulağıma şöyle bir korkunç ses geldi:
Lat ve Uzza´ya yemin ederim ki bizi yaktın Bu mektubun sahibi hakkı için bu mektubu kaldır Senin evine bir daha gelmeyeceğiz"
Ebu Dücane (ra) diyor ki:
"Sabahleyin erkenden kalkıp Resulü Ekrem (sav)´in arkasında sabah namazı kıldım Cinlerin feryadını Resulü Ekrem (sav)´e haber verdim"

Resulü Ekrem (sav) bana şöyle buyurdu:
"Ey Ebu Dücane! O mektubu kaldır Beni hak peygamber olarak gönderen ALLAH´a yemin ederim ki eğer o mektubu kaldırmazsan onlar kıyamete kadar azap içinde kıvranırlar"
Bunu yazıp üzerinde taşıyan veya yastığının altına koyan bütün korkularından emin olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com