|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alın, gerçek, hikaye, istiyorsunuz |
Gerçek Mi İstiyorsunuz? Alın Size Gerçek Bi Hikaye... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gerçek Mi İstiyorsunuz? Alın Size Gerçek Bi Hikaye...benm hikayem ![]() bir akşam üstü istanbuldan gelen kuzenlerimzle evin arkasında büyük tarlada oynuyorduk ama hava kararmaya başlamıştı ve oldukça soba külü vardı![]() kuzenlerimden biri eve gidip banyo yapacağını söyledi bizde tamam dedik![]() ve gitti![]() ![]() bi müddet sonra arkadşmla yorulmuştuk ve gruptan ayrı bişekilde oturuorduk kuzen yanımıza geldi şaşırdık sen gitmedinmi dedik![]() deişik bir ses tonuyla yoo vazgeçtim dedi![]() sizinle bişey konuşmam lazım dedi çok önemli dedi dikkatli baktımda yüzüne gözlerinin altı mor du ![]() hastalandınmı yoksa abla dedim yooo dedi hadi gelin konuşucaz tmm dedik![]() gittik gittik dedimki abla baya uzaklaştık nere gidiyoruz tarlanın dibine geldi yokuş iniyordu aşağı sonra o yamada oturduk![]() birden ürktüm![]() sonra bizi yanyana oturdu ve kendide yüzü bize dönük şekilde oturdu![]() birden boğazımıza atladı boğmaya başladı ![]() bir eliyle beni bir eliyle arkadşımı![]() ellerimle nefes almaya çalışıordum gözlerimden akan yaşları tahmin edemssnz![]() ayaklarını bir gördüm ters![]() artık nefes alamz hale gelmiştim ve içimden bildiğim duaları okudum gözlerine baktım ![]() ![]() felak suresini okudm senden korkmuyorum der cesine okudum okudum bağırdı ![]() arkadşm çok bayılmıştı![]() sonra daha fazla dayanamayar bir kaç adım attı ve yok oldu kalktım ve ardından baktım yoktu koca tarlada yok olmuştu![]() sonra bağırdım arkadşlar toplandı![]() eve gittik arkadşm kendine geldi ikimzde ağlıyorduk çok korkmuştuk boğazlarımız mosmordu![]() annemler korku tasından su içirerken arkamı bi döndüm kuzen banyodan çıktı![]() koştm yanına ona vurmaya başladım sendin işte sendin diye![]() çok şaşırdı naz saçmalama lütfen ben eve bi saat önce geldim ve banyodaydım annemler sizi cin çarpmış akşam küllerin arasında oynardanız olcağı bu dedi![]() işte böyle hayatımdaki en korktuğum an![]() ![]() inanıp inanmamk sizin biliceğinz iş ama cinler elbette var onları da allah yarattı![]() ![]() ![]() |
|
|
|