Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyaya, forumdakiler, karşı, materyalist

Materyalist Dünyaya Karşı Bu Forumdakiler

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Materyalist Dünyaya Karşı Bu Forumdakiler

Merhabalar;

Forumda yazar olarak yeniyim yoksa uzun zamandır burada yazılanları okuyorum Ateist forumlarda da takılıyorum mistizmle ilgilenen böyle forumlarda da takılıyorum Neye inandığım önemli değil ben spritüalisttim kendimi bildim bileli Hep maddenin ötesinde birşeyler olabileceğini düşündüm bunu yok saymadım Ama bu inancım birşeyler yaşadığımdan değil, sadece buna inanmak istiyordum

Gel gelelim bu güne kadar hiç ama hiç sıradışı bir olay yaşamadım, sıradışı bir varlıkla karşılaşmadım, madde ötesinin deneyimleyemedim, rüyalarım bile tekdüze, fotoğraf kareleri gibi Çok istiyorum ne bileyim bir astral seyahat, lucid dream ya da cin filan görmek, deneyimlemek ama uğraşsam da olmadı Özetle tamamiyle materyalist bir dünyam var Sadece maddeden oluşan Bunu istemiyorum ama var birşey gelmiyor elimden

Ateist insanlarla konuşuyorum ve onların da materyalizm yüzüneden spritüalizmden uzaklaştığını görüyorum E haklılar onlar da benim gibi hiç sıradışı birşey yaşamamışlar ki

Eskiden karanlık odalardan korkardım, geceyi bırak gündüz bile bodruma inmekten korkardım Artık gece yarısı ışıkları açmadan bodrumda dolaşabiliyorum çünkü korkularım da gitti umutlarım gibi Artık biliyorum öyle korkulacak birşeyle karşılaşmayacağımı orda Keşke olsa, karşılaşsam, sıradışı bir deneyim yaşasam ama yok Ruhsuz biri oldum çıktım bu nedenle sevmiyorum materyalizmi

Ama burdakilere bakıyorum o kadar rahat anlatıyor ki astrrale çıkışını, telekinezi oluşunu, ruhlarla konuşuşunu Hergün yaptığı bir eylemmiş gibi

Yahu arkadaşlar bu nasıl oluyor? Dünyanın yarısı materyalist bir gezegende yaşarken siz nasıl spiritualizmle bu kadar çok deneyim yaşayabiliyorsunuz?

Vallahi kıskançlıktan soruyorum Herkesin tehlikeli sakın yapma kötü şeyler gelir başına dedikleri şeyleri gece yarısı karanlıkta tek başıma yaptım gene yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com