![]() |
Tam Olarak Bu Durumun Açıklaması Nedir ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tam Olarak Bu Durumun Açıklaması Nedir ?kuzenim son aylarda garip olaylar yaşıyor bunun farkındaydım ancak bana açılmasını ve anlatmasını bekliyordum dün açıldı ve yaşadıklarını anlattı bazı tahminlerim vardı ancak anlattıktan sonra tahminlerimin daha üstünde şeyler yaşadığını anladım yaşadığı 3 olayı size onun bana anlattığı şekilde aktaracağım : 1 - ) sabah odanı topla dedi annem günü vardı sanırım ![]() - ilk yaşadığı olay bu ve yazının karakter olarak kendi yazısına az çok benzediğini söyledi bu durumu aramızda biraz yorumladık ve yazının kendi elinden yazılmadığına ancak ustaca taklit edilmiş olabileceğine karar verdik ![]() 2 - ) arkadaşları ile beraberken aklından geçen şeylerin sık sık arkadaşları tarafından aklından geçtiği andan sonra dillendirildiği söylüyor ![]() ![]() arkadaşım merveyle okuldan kaçtık yürüyüş parkına gittik oturyoduk sonra ben içimden büfeye gitsek mi büfeye gidip bişey alsak diye içimden geçirdim yaklaşık 2 dk sonra merve bana büfeye gidelim mi dedi tamam dedim defterleri bankta bıraktık yük olmasın diye gittik büfeye dönerken bi kadın gördük bizim oturdugmuz banka gitmiş defterlerimizi karıştırcakken yakaladık kadın bana geldi dediki siz hangi okuldasınız dedi 75 dedik ama kadın bana çok dikkatli bakıyordu bende ögretmenim ve üzülüyorum yapmayın dedi gitti içimden geçirdim ögretmenmiş ya annemin gününe gelirse diye sonra hiç tanımıyo ki annem bu kadını dedim düşüncemi saçma buldum neyse eve geldim benden yarım saat sonra falan kapı çaldı kadını kapıda gördüm ve saç stilinden tanıdım çünkü saçında aynı kırmızı toka vardı hemen odama kaçtım ve anneme uyucam dedim sonra kadının ögretmen oldugundan emin olmak için anneme sordum ögretmenmiş dedi ancak annem kadını tanımıyordu ![]() 3 - ) bence bu yaşadığı olaylar arasında en garip ve kötü olanı bu konuda kendini engelleyemediğini ve isteyerek söylemediğini söylüyor sonrasından ise çok pişman olduğunu belirtiyor bi an geliyo içimden allah a küfür etmek geliyor hiç istemiyorum bu yaptıgmın çok günah çok çok yanlış oldugunu biliyorum yapmak istemiyorum ama içimden küfür ediyorum edince de içim yanıyor gibi oluyor sanki içim bu günaha tepki verir gibi oluyor geçiştirmeye aklımdan bu düşünceyi silmeye çalışıyorum ancak elimde olmadan yine yapıyorum yaşadığı birçok olay var ancak bunar en çarpıcı olanları zaten diğer yaşadığı olaylar genellikle durugörü ve tahminlere ilgili bu olaylarla ilgili yorumlarınızı ve çözüm konusundaki düşüncelerinizi lütfen söyleyin ![]() Teşekkür Ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
Tam Olarak Bu Durumun Açıklaması Nedir ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tam Olarak Bu Durumun Açıklaması Nedir ?"Allah, onların hepsini bir araya topladığı gün, «Ey cinler (şeytanlar) topluluğu! Siz insanlarla çok uğraştınız» der ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler hilkaten kötülük yapmağa temayüllülerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|