Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kader

Kader Var

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kader Var

Kaderin var olduğuna geleceğe ait gördüğüm rüyalardan dolayı kesinlikle inanıyorum

Gördüğüm rüyalardan sadece bir tanesinde mekanın neresi olduğunu uyanınca bilebildim Zira daha önce gittiğim bir yerdi Diğerleri hiç görmediğim yerlerdi ve ancak o yerleri daha sonra ilk kez gittikten sonra görebilmiştim

Gelelim rüyalara:
  • Rüya: Karşıda kırmızı tuğlalı büyük bir bina, sağında-solunda benzer binalar var Ben bu binaların karşısında bir çatı üzerindeyim ve bir levhayı başkaları ile beraber çekiyorum
Bu rüyadan kısa bir süre sonra Dublin'e gidiyorum Havaalanından şehre girince donup kalıyorum zira binalar hep rüyamda gördüklerimden Arıyorum ama rüyada gördüğüm hangi binaydı kesin karar veremiyorum Ama şirketimizin merkez binasına çok benziyor Bundan 2 ay sonra 2 katlı şantiye binasını monte ediyoruz Ben de nasıl gidiyor diye çatıya çıkıyorum İşçiler çatı kaplama levhalarını takmaya çalışıyorlar ama sayıları eksik Levhanın birinin ucundan tutup yardım ederken rüyayı hatırlıyor ve donup kalıyorum Tek bir rüya iki bölümde gerçekleşiyor
  • Rüya: Deniz kenarında denize çapraz durumda eski bir bina Önünde kumsal var, onun önünde de deniz Kumsalda beyaz entarili Arap oldukları çok belli olan çocuklar kocaman 4 tekerlekleri olan motorları sürüyorlar
Bu rüyadan bir süre sonra Sicilya'nın Cefalu kasabasına gidiyorum Öğlen yemeğe davet ediyorlar ve yemekten önce etrafı biraz gezdiriyorlar Bir köşeyi dönünce rüyamda gördüğüm binanın aynısı ile karşılaşıyor ve donup kalıyorum Bina aynen denize çapraz konumda ancak rüyamda gördüğümden farklı olarak önünde kumsal yok asfalt bir yol var Belki eskiden vardı da oradan yol geçti Gördüklerimi düşünürken beyaz entarili Arap çocuklar ve kocaman 4 tekerlekli motorsikletler neyin nesiydi acaba diyorum

Bundan 20 yıl sonra Suudi Arabistan'ın Basra Körfezi kıyısındaki Al Khobar kentinde yaşarken bir Bayramda eşimle plaja gidelim diyoruz Plaj dediysem öyle yüzmeye falan izin yok Sabah erken masamızı sandalyelerimizi kurup kahvaltı ediyoruz Bir saat sonra yine donup kalıyorum Zira beyaz entarili Arap çocukları kocaman 4 tekerlekli motosikletleriyle kumda dolaşmaya başlıyorlar Böylece rüyanın 2 bölümü de tamamlanmış oluyor Bu kumsalda çektiğim fotoğrafları aşağıdaki web sayfamda görebilirsiniz:
http://bpakmanwordpresscom/orta-dohalf-moon-bay/

DEVAMI VAR

Alıntı Yaparak Cevapla

Kader Var

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kader Var

ÖNCEKİ YAZIDAN DEVAM:
  • Rüya: Bir şehrin geniş boş bir caddesinde hızla ilerliyoruz Daha sonra başka bir şehre geiyoruz Burası deniz kenarında Deniz kenarında denize paralel ağaçlıklı, çimli bir bölüm, ondan sonra asfalt yol ve otoparklar var Otoparkların ortasında yuvarlak tek katlı bir bina var Türkiye'ye dönüş biletimiz yok, onu ayarlayama çalışıyoruz
    Uyanınca ilk şehrin Riyad ikincisinin de Cidde olduğunu düşünüyorum Bu iki şehirde de uzun süre yaşamıştım
Bundan 2 yıl sonra bir toplantı için Riyad'a gidiyorum Ertesi sabah toplantı sonrası Dahran'a gideceğiz Bir Türk arkadaş bizi arabasıyla taksi kiralamamız için Batha'ya götürüyor Yolda donup kalıyorum Geçtiğimiz cadde rüyamda gördüğümün aynısı geniş bulvar ve günlerden Perşembe olduğu için bom boş Perşembeleri orada hafta sonu tatili Taksiyle gittiğimiz Dhahran ve Al Khobar şehirlerinde rüya ile ilgili başka bir şey görmüyorum Sadece bilet söz konusu oluyor Güzergahı değiştirmek istiyorum ancak Türkiye'deki seyahat şirketi bilet değişmez diyor Vazgeçip tekrar taksiyle Riyad'a dönmek zorunda kalıyorum

Bundan hemen sonra eşimi alıp Al Khobar'a dönüyorum 5 ay sonra da eşimle Al Khobar'da bir cafede pencere kenarından oturuyoruz Cafe 2 katta ve karşıda deniz görünüyor Ayrıca görünenler rüyamda gördüğüm otoparkların ortasında yuvarlak tek katlı bina Burası bir lokanta ve önünden daha önce defalarca geçtiğim halde ancak sonraları rüyamda gördüğüm pozisyondan bakınca rüya ile örtüşüyor Yine donup kalıyorum Geriye bilet konusu kalıyor Bundan 2 ay sonra da Türkiye'ye dönmemiz gerekiyor Dönüş biletimiz açık ve Bahreyn'den Türkiye'deki seyahat şirketini arıyorum, biz birşey yapamayız diyor Mecburen Bahreyn'e gidiyoruz Bir gece kalıp ertesi sabah THY acentesine gidiyorum Biletin süresi geçtiği için ceza veriyorum Böylece rüyanın 3 bölümü de gerçekleşmiş oluyor

DEVAMI VAR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com