Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyorum, hakkında, karabasan

Karabasan Hakkında Ne Biliyorum?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karabasan Hakkında Ne Biliyorum?

Öncelikle herkese merhaba!
Size dün gece yaşadığım ve hayatım boyunca birdaha asla yaşamak istemeyeceğim bir olayı anlatmak istiyorumHepimiz karabasan hakkında belirli bilgilere sahibiz buna bende dahil olmak üzereKarabasan tüm kaynaklarda neredeyse vücut felci vb gibi şekillerde açıklanıyorBende böyle biliyordum!! dün gece yine dua edip yattım Aklımda ne bir korku filmi ne de karabasan vardıuyuduktan bir süre sonra yanımda bir nefes hissettim gözlerimi açtığımda yanımda annem vardıama etraf karanlıktıAnne ne oldu ışıkları açsana dedimÖyle dediğim gibi birden boynuma yapıştı ve boynumu sıkmaya başladı,karşı gelmeye çalıştım ama engel olamadım aklıma ne kadar dua geldiyse hepsini okudumama yinede olmadı bu sefer ona karşı içimden sen den asla korkmadım ve kormıyacağım dedim ama iyice boynumu sıktıDaha sonra ezan sesiyle birlikte gitti ama ben hayatımda böyle birşey yaşamadım şuan bir daha yatmak istemiyorum çünkü çok korkuyorumKendime sordum acaba neden böyle olduÇünkü inançlı biriyim o gün o kadar duama rağmen gitmedi ve şuan düşünüyorumda ben nerede yanlış yaptım?? umarım bnde dahil olmak üzere kimsenin başına gelmesin Şuan tek merak ettiğim neden karabasanın benim bu kadar canımı yakması? şimdiden cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com