Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ağustosdepremi, kez, yaşadım

17 Ağustosdepremi (2 Kez Yaşadım)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

17 Ağustosdepremi (2 Kez Yaşadım)




o zamanlar annem yalovalı babam alman annem o zaman anneannemlere getirmişti beni ve o aralar çok fazla olay yaşıyordum o gün her bitkinin solmak istediklerini düydüm ama nedenini bilmiyordum daha sonra akşam saatlerinde deprem olmadan önce ilk olarak bütün gün bitkilerin söyledikleri sözler bir anda geldi zihnime sonra bir gürültü ile sallandi her yer dışarı çıktık hemen karşımızda bir park vardı orada otururken bıtkılerin hepsine baktıgımda hiç birinin ses vermedigini gördüm sadece bagrişlar ve arayiş içersinde olan insanlar vardı etrafımda sonra etraf sakinleşince uykuya daldım kalktigimda olayın sabah gününe tekrar dönmüştüm bunu şu şekilde fark ettim bitkilerin solmak istedikleri yerine söyledikleri şeyler hüzündü sadece bunun dejavu olmadıgını biliyorum çünkü ayrıntılar vardı yaşadıgım 2 ayni günde

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.