Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alma, bilgi, deneyimlerim, iseğim, yardım

Deneyimlerim Ve Aslında Bilgi Ve Yardım Alma İseğim.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deneyimlerim Ve Aslında Bilgi Ve Yardım Alma İseğim.

Selamlar herkese uzun zamandır başımda olan ve çok uzun zamandır artık rahatım dediğim olaylar yine beni buldu,netten araştırdım ama burda sizlerlede paylaşmak ve fikir almak istiyorum

Çocuk yaşımdan bu yana sürekli farklı objeler veya nesneler beni rahatsız etmektedir, canım annem az hoca hoca beni dolaştırmamışdır çok muska takıldı üzerime Objeler veya nesneler olarak tanımladığım ise beyaz ışık gibi hareket eden nesneler birden önüme çıkıp ya duvardan geçip kayboluyor yada evin tabanından yere inip kayboluyorlar hatta bir defasında üzerime doğru gelmişdi korkudan sesimi bile çakaramamışdım birden beni itti yere düşdüm düşer düşmez ağlamaya başladım evdekiler yine üzerime üşüştü zor sakinleştirişlerdi Bayağı bunları çekmiştim donra birden bire ortadan kayboldular ama son üç haftadır sesler başladı geceleri hep evin içinde adım sesleri duyuyorum sürekli bir şeyler hareket halinde bazende nefes alıp vermeler var ki o zaman kitlenip kalıyorum

Artık yaşım ufak değil çocuk yada ergenlikde değilim evliyim küçük kızım var, hacı hocadan ziyade doktora gözükmeyi düşünüyorum etrafımda kimseye anlatamıyorum, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Aslında büyüdüğüm gecekondu ilede alakalı olabilir fazla uzatmak istemiyorum saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com