Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istediğim, olay, paylaşmak

Paylaşmak İstediğim Bir Olay

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Paylaşmak İstediğim Bir Olay

Merhabalar,
Birkaç sene önce gittiğim bir kursta başıma gelenleri paylaşmak istiyorum
Öncelikle inançlı bir insan değilim, inançsız da değilim Kendimi 'arayışta' görüyorum Aslında soru amaçlı yazmıyorum ama takdir edersiniz ki günlük hayatımda paylaşamadığım bir olay ve o zaman ki arkadaşlarımla artık görüşmüyorum, yorumları merak ediyorum Cin dışında ne olabilir? sorabileceğim tek soru bu

Neyse uzatmadan, akşamüstü ekstra çalışmaya kalmıştık 4 kişi ve hoca asistanına anahtarı bırakarak gitti (Çizim atölyesi)
Arkadaşlarımdan biri cin çağıralım diye teklifte bulundu, bende merak ettiğim için katılmayı kabul ettim
Arkadaşım çizim tahtasını (50x70 ince bir tahta, üzerinde rahat çizim yapmak için) aldı ve dairesel bir şekilde A-Z'ye harfleri yazdı 0-9'a sayıları yazdı ve en ortaya 'pratik' olsun diye Evet ve Hayır yazdı Ondan sonra sigara paketi istedi, içini boşalttık ve üzerine parmaklarımızı yerleştirdik Herkes parmağının ucuyla sigara kutusuna dokunduğunda, arkadaşım Kuran'dan bir sure okudu (yalan olmasın hatırlamıyorum, ama arapça birşeyler söylediğini hatırlıyorum)

Ondan sonra 'geldiniz mi?' tarzında bir soru sordu Sigara paketi evet'e doğru kaydığında içimden 'bu ne saçmalık' demiştim Arkadaşlarımdan birinin parmağıyla kutuyu oynattığına emindim Sorular soruldu, (kız mısın kaç yaşındasın vs vs) Ben inanmadığımı söyledim bırakıyorum dedim O sırada sigara kutusu olduğu yerde durdu Bana doğru döndü ve önüme kadar geldi Bu olaydan sonra bidaha konuşamadım, açıkcası çok korktum Ondan sonra arkadaşlarımdan bir tanesi dalga geçmeye başladı ve sanırım onu sinirlendirdi (ne dediğini hatırlayamıyorum) Sigara paketi tekrar durdu, tahtanın en ortasına gitti ve hızlıca 360 derece dönmeye başlamıştı
Başka ilginç olay ise, (birkaç kere çağırdık) bir keresinde de gelen 'varlık' bana o an benden hoşlanan birisinin ismini söylemişti ve birkaç gün sonra gerçek olduğunu farkettim Ha, arkadaşlarımın başka geyiği midir bilemiyorum Geri kalanları anlattığım gibi 'muhabbet' şeklindeydi

Bu olaylar sonrasında, rahatsız edilme, sesler duyma vs gibi durumlar yaşamadım Ama gerçekten etkileyiciydi Yani sigara paketi hareket ederken mesela acaba arkadaşlarım parmaklarıyla itekliyor mu diye itmeyi denedim birkaç kere İçinde ağır birşey varmış gibi gittiği yoldan sapmadı hiç Çok entresandı

İyi ya da kötü yorumlarınızı merak ediyorum Saygılar ve sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com