Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deneyimim, hades, idoser or or or gate

İ-Doser///Gate Of Hades (Deneyimim)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İ-Doser///Gate Of Hades (Deneyimim)

Çok merak ettim , en fazla ne olabilir ki dedim kendi kendime ve ilk olarak Gate of Hadesi yapmaya karar verdim,sonrasında diğer dozları deneyecektimEvde kimse yoktuGündüz vaktiydiGün ışığının gözlerime gelmesini engellemek için annemin başörtüsüyle bağladım ve yatağa uzandımBilgisayara taktım kulaklığımı ve sadece o garip seslere konsantre oldumİlk 5 dakika konsantre olmakla geçti ve 10 dakikadan süre sürekli elim ,kolum oynamaya başladı istem dışı Bundan ziyade göğüs kafesimden tutupta çekiliyormuş hissine kapıldım,kapılmakla kalmadım o anı yaşadım yani bedenim istem dışı hareketlerde bulunuyorduTabi ki bu durum daha çok konsantre olmanı sağlıyordu ayrıca merakGarip duygular içindeyken birden o sesler yoğunlaştı ve bedenimdeki garip hareketlerdeNeyaptığımı biliyordum ama buna engel olmuyordum sadece kendimi o seslere adamıştım o an Bi süre sonra bi kopma noktası gerçekleşti ve o anda hiç yaşamadığım bir duyguyla sıçradım ve kulaklığı fırlattım Şu an yazarken bile ürperdiğimi hissedebiliyorumO kopma noktasından sonra dayanabilen insan varsa onunla tanışmak isterimYani ben birdefa denedim 2 ye asla cesaret edememHani o korku bambaşka birşeydi okadar korktuğumu başka bir olayda hatırlamıyorumTabi evde kimsenin olmayışından dolayı da ne yapıcağımı şaşırdım Bi bardak su içmek istedim ardından, ellerimin titremesinden dolayı zor gerçekleştirdim o eylemi Çok değişik bi deneyimdi benim içinŞu an bana para verseler üstüne yapmam İlk ve son denediğim hades ti Hadesten sonra Lucid Dream denemek istedim ama o sesleri duyduğum an korktum yine okadar etkisinde kalmıştım Eğer heyecana meraklıysanız ve konsantrasyon sorununuz yoksa denemelisinizAyrıca sağlık probleminiz varsa asla denemeyin derimYaşadığım minik ve korkunç deneyimi sizlerle paylaşmak istedim (Kopma noktasından sonra o korkuyla beraber cinleri veya başka varlıkları görebileceğimizi tahmin ediyorum,korktuğu halde kulaklığı çıkarmayan ve dinlemeye devam eden biri eminim ki olağan üstü bir deneyim yaşamıştırÖyle biri varsa lütfen deneyimini yazsın )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com