![]() |
Adolf Hitler'in Söylediği Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adolf Hitler'in Söylediği Sözler![]() * Nazi Partisi; kamuoyunun muhafızı değil, yönlendiricisi olmalıdır ![]() * Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim ![]() * Bir gün gelecek, Yahudileri tamamen ortadan kaldıramadığım için bana küfredeceksiniz ! * Diktatör, bisikletle giden adama benzer durursa devrilir ![]() * Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil sözle meydana getirilmiştir ![]() * Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır ![]() * Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar ![]() * Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur ![]() * Hayat güçsüzlüğü affetmez ![]() * Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir ![]() * İnsanlığın bir gün büyük mücadelelere neden olacağı kuşkusuzdur ![]() ![]() ![]() * İşgal altındaki topraklarımız anavatana ateşli protestolarla değil, kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir ![]() * Liderlik insanları tek bir düşman üzerinde toplamak ve bu dikkatin bozulmadan devam etmesini sağlama sanatıdır ![]() * Mustafa Kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır ![]() * Politika, yapılan tarihtir ![]() * Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur haklı olsa bile ![]() * Siyasi kuruluşlar birbirleri ile karşılıklı çıkarlarından dolayı göstermelik anlaşırlar ![]() ![]() ![]() * Şeref ve namustan yoksun milletler ergeç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler ![]() * Yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur ![]() * Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır ![]() * Zayıfa acımak doğaya ihanettir ![]() * Milletler hayasızlıklarla değil, fedakarlıklarla kurtarılır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Adolf Hitler'in Söylediği Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adolf Hitler'in Söylediği Sözlerbende söz deilde birkaç görüşünü ekliyim "Şu iyi bilinmelidir ki, korkak yüze gülen şakşakçılar hiçbir zaman efendileri için canlarını feda etmez ![]() ![]() "Almanya'yı savaç öncesi ruhi yönden de çöküşe götürmüşlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buna sebeb neydi? Karakterdeki zayıflamışlık ![]() "Propanganda şavaşta amacına ulaşmak için yapılan en önemli argümandı ![]() ![]() ![]() "Alman halıkının yenilgisinin sonucunun taarruz hatasından kaynaklandığını veya bazı mevzilerdeki askeri yetersizlikten kaynaklandığını asla kabul etmiyorum ![]() "Bu dava adamı yürüyeceği yol ile fethedeceği hedeji mutlaka birbirinden ayırt edebilmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu dünyanın kanunu sürekli mücadeledir ![]() ![]() ![]() "Bir korkak adamın eline on tane tabanca verseniz o korkak gerektiği anda bir tanesini bile kullanamadığı için tek bir kurşun bile atamaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|