Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ball, psi, tekniğikolay, yeni

Yeni Psi Ball Tekniği(Kolay)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Psi Ball Tekniği(Kolay)

Spatyom üyeleri başlıkta 'yeni psi bal tekniği' yazdımLakin bu teknik varmı bilmşyorum ben bbaktım sitelere ama bulamadımVarsa kusuruma bakmayın

-İlk önce elinize bir daire çizin ve o çizdiğiniz daireyi hissedin(elinizle çizin)

-Sonra aynı elinize bir daha daire çizin ve onu diğer elinizin avucunda hissedin

-Sonra iki elinizi karşılıklı koyun ve o daireleri hissederek ısındığını hissedin

-Şimdiden azda olsa psi balınızı oluşturmuş oldunuz(Bu yazdıklarımı öncedende yazdım bundan sonrası önemli)

-Evet artık azda olsa psi balı yapabiliyorsunuz

-Bundan sonra psi balı daha iyi yapıp hissetmek için güzel bir teknik buldum

Gereken malzeme:
-Mum

-Yapılışı:

-İlk önce mumu yakın ve sessiz bir yerde olmaya özen gösterinArdından elinizi mumun sıcaklığını hissedecek şekilde üstüne yaklaştırınÇok fazla sıcak olursa biraz daha yukarı kaldırın eliniziSonra önceden elinize çizdiğiniz daireyi hissedin ve ısındığınıda hissedin

Mum ateşinin sıcaklığını hissetiğimiz için psi balın ısısı gibi olacak ve psi balınızı yapabileceksinizElinizi biraz aşağı yukarı kaldırıp indirirseniz aradaki psi balı hissedersiniz

Okuduğunuz için teşekkür ederimBaşarılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com