Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çakram, farkında, geçti, harekete, kök, olmadan

Kök Çakram Farkında Olmadan Harekete Mi Geçti?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kök Çakram Farkında Olmadan Harekete Mi Geçti?




Bir aralar supernatural dizisine çok fena takmıştım O dizideki Sam karakteri kendi güçleriyle şeytan falan çıkarıyordu insanların içinden bulut şeklinde vs (izlemiş olanlar bilir zaten) Diyeceğim şu ki ben filme kendimi baya bir kaptırdım ama öyle böyle değil Sam şeytan çıkarıyor sanki ben çıkarıyormuşum gibi o hissi bütün vücudumda hissediyorum Sonrasında bir gün canım çok sıkılmıştı insanlara katlanamayacak hale gelmiştim Bir kafede oturuyordum masa falan vardı üstünde bitki ile birlikte sonrasında içimden bir ses bitkiye dokunmamı ve onun pozitif enerjisini almamı söyledi Bende tamam dedim hani ne olabilir ki en fazla diye Sonra kök çakramın olduğu bölümden bir enerji yayılmaya başladı ve bu enerjiyi bütün vücudumda hissetmiştim Bitkinin pozitif enerjisini aldığımı düşünerek elimi çektim ve 10 saniye kadar durdum sadece sonra gülmeye başladım içime bir huzur doldu kendimi dünyanın en mutlu insanı hissettim her şey güzel gözükmeye başladı birden Daha sonralarında bu durum arttı yani ne zaman istesem bir canlıya dokunup onun o an ki hislerini kendime çekiyorum Onun durumuna geçiyorum yani Bir aralar reiki konusunda çok araştırma yapmıştım kök çakramla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum ve sizlerden bir cevap bekliyorum Ne olduğunu bilmek istiyorum İyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi? Üstadlar sizlere bırakıyorum İlginiz için teşekkür ederim Spatyom Ailesi İyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.