![]() |
Reiki Niyet Örnekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki Niyet Örnekleri*Reiki beni şifalandırıyor *reiki karacigerimi şifalandırıyor *reiki karaciger rahatsızlıgımın orjinal sebeplerini şifalandırıyor *reiki sihirli karemi dengeliyor *reiki alış veriş dengemi şifalandırıyor *reiki kök çakramı açıyor *reiki dünya yıldızı çakramı arındırıyor ve şifalandırıyor *reiki 13 ![]() *reiki evrimimi şifalandırıyor *reiki farkındalığımı şifalandırıyor *reiki bu mekanı şifalandırıyor ve arındırıyor *reiki bu yüzügü arındırıyor ve şifalandırıyor *reiki bu suyu şarj ediyor *reiki bu suyu benim ihtiyacım dogrultusunda şarj ediyor *reiki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *reiki bana rehberlik ediyor *reikinin beyaz ışığı içsel çocuğumu şifalandırıyor *reiki beni holistik çerçevede dengeliyor *reiki kirli kanımı temizliyor *reiki lenfatik sistemimi şifalandırıyor *reiki beni arındırıyor *reiki beni topraklıyor *reiki eşim xy ile olan ilişkimizi en hayırlı ve faydalı olacak şekilde şifalandırıyor *reiki annem xy ile olan ilişkimizi en hayırlı ve faydalı olacak şekilde şifalandırıyor *reiki bu mekanın havasına akıyor Bir reiki seansı sırasında 10-15 adet niyeti arka arkaya soyleyerek aynı uygulamada yapabilirsiniz ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Reiki Niyet Örnekleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki Niyet Örneklerişükriye Nickli Üyeden Alıntı *Reiki beni şifalandırıyor *reiki karacigerimi şifalandırıyor *reiki karaciger rahatsızlıgımın orjinal sebeplerini şifalandırıyor *reiki sihirli karemi dengeliyor *reiki alış veriş dengemi şifalandırıyor *reiki kök çakramı açıyor *reiki dünya yıldızı çakramı arındırıyor ve şifalandırıyor *reiki 13 ![]() *reiki evrimimi şifalandırıyor *reiki farkındalığımı şifalandırıyor *reiki bu mekanı şifalandırıyor ve arındırıyor *reiki bu yüzügü arındırıyor ve şifalandırıyor *reiki bu suyu şarj ediyor *reiki bu suyu benim ihtiyacım dogrultusunda şarj ediyor *reiki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *reiki bana rehberlik ediyor *reikinin beyaz ışığı içsel çocuğumu şifalandırıyor *reiki beni holistik çerçevede dengeliyor *reiki kirli kanımı temizliyor *reiki lenfatik sistemimi şifalandırıyor *reiki beni arındırıyor *reiki beni topraklıyor *reiki eşim xy ile olan ilişkimizi en hayırlı ve faydalı olacak şekilde şifalandırıyor *reiki annem xy ile olan ilişkimizi en hayırlı ve faydalı olacak şekilde şifalandırıyor *reiki bu mekanın havasına akıyor Bir reiki seansı sırasında 10-15 adet niyeti arka arkaya soyleyerek aynı uygulamada yapabilirsiniz ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Reiki Niyet Örnekleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki Niyet ÖrnekleriRikiyi kullanmak istediğinizde hangisine gereksinim duyuyorsanız niyet etmeniz yeterli,mesela siz 1 ![]() Reiki beni en yüksek hayrıma şifalandırsın,veya reiki baş ağrımı,diş ağrımı vb ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı şekilde sık sık çakralarınız da da çalışmalısınız mesela sırayla gidin hergün kendinize biraz zaman ayırın ve kök çakradan başlayın,deyin ki : Reiki kök çakramdaki tüm blokajları ve tıkanıklıkları kaldırsın kök çakramı açsın ![]() sonra sırayla diğer çakralarıda aynı şekilde devam edin bu uygulamayı yaparken ellerinizden biri ni çakranızın üzerine yaklaştırın ve 2-3 dk kadar her bir çakrada niyette bulunun ![]() Hatırlatma: 1-kök çakra(kuyruk sokumunun olduğu bölge) 2-sakral çakra(kasıkların oldupu bölge) 3-solar pleksus(midenin iki parmak altında) 4-kalp çakra 5-boğaz çakra 6-3 ![]() 7-tepe çakra(başımızın en üst bölgesinde bulunur) |
![]() |
![]() |
|