Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, koruma, sağlamak, spiritüal, vfr

Vfr İle Spiritüal Koruma Sağlamak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vfr İle Spiritüal Koruma Sağlamak

Enerji Sistemlerinin koruma prosedürleri diyince akla muhtemelen Violet Flame Reiki gelir VFR (Violet Flame Reiki yani) Ivy Moore tarafından oluşturulmuş, özelliklede spiritüal koruma yönünde çok güçlü bir şifa enerjisidir Aşağıda vereceğim tekniği uygulamanız için Violet Flame Reiki eğitimi almış olmanız gerekiyor ve 3 seviye semboller kullanabilir olmanız gerekmektedir Bu çalışmayı hergün yapmanız tavsiye edilir

Öncelikle gevşeyin ve derin nefes alın Ve uzaktan şifa gönderme, el pozisyonunu yaptıkdan sonra; ?Sevgiyle, kalkanıma Violet Flame Reiki gönderiyorum" diyin Bunu 5 dakika yaptıkdan sonra şu sembolleri hava çizin ve auranıza doğru gittiğini imgeleyin;

Bu auranızda çok güçlü bir kalkan oluşturacaktır ve medyumlar vs sizin auranızı okumasını engelleyecektir Ayrıca yabancı kaynaklara baktığımızda özelliklede Protection sembolünü kullanıldığı zaman negatif enerji toplarının bile kalka çarpıp sekerek camları vs kırdığı gözlemlenmiştir (Tabii bu benim deneyimim değil) Mist Of Invisibility sembolü ise medyumlar, aura okuyucuları vs gibi kişilerin sizin auranızı okumasını engellemek içindir

NOT: ALINTI DEĞİLDİR Ve uzaktan şifa gönderme el pozisyonunu bilmeyenler için, kendi çekmiş olduğum fotoğrafı ekliyorum;

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com